صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     


    مهار آتش سوزی مراتع سیوند مرودشت با همکاری مردم

     
    2675
    :كد
    دوشنبه 7 مهر 1393

    چندین هکتار از مراتع جنگلی کوه‌های سیوند در آتش سوزی روز پنجشنبه سوم مهر ماه در حالی سوخت که بیشتر آن از سوی مردم و اهالی روستاهای اطراف با حضور در محل اقدام به اطفای آن کردند.



     

     

    چندین هکتار از مراتع جنگلی کوه‌های سیوند در آتش سوزی روز پنجشنبه سوم مهر ماه در حالی سوخت که بیشتر آن از سوی مردم و اهالی روستاهای اطراف با حضور در محل اقدام به اطفای آن کردند.

     احسان شیاری، از اهالی سیوند و عضو گروه کوهنوری مهر شهرستان مرودشت در گفت‌و‌گو با خبرنگار محیط زیست خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در این رابطه اظهارداشت: این آتش سوزی ساعت ۹ صبح روز پنجشنبه در کوه‌های جنوبی سیوند موسوم به “آق تپه” آغاز شد که با همکاری مردم سیوند، تعدادی از اهالی روستاهای اطراف، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مرودشت و همچنین تیم اعزامی گروه کوهنوردی مهر مرودشت بالاخره پس از ۱۲ ساعت در ساعت۲۱ همان روز به طور کامل، مهار شد.

     وی که احتمال می‌دهد این آتش سوزی به خاطر بی احتیاطی افراد نا آگاه که جهت چیدن بنه به آنجا آمده بوده‌اند رخ داده باشد، گفت: متاسفانه نزدیک به صد هکتار( این مساحت تقریبی و بر اساس محاسبه google earth و نقاط جغرافیایی است) از یک منطقه که متشکل از انواع درختان بنه، ارژن، کهکم و همچنین انواع درختچه ها و گونه های مختلف گون بود به طور کامل در آتش سوخت.

     این عضو گروه کوهنوری مهر شهرستان مرودشت با اظهار تاسف از وقوع این حادثه گفت: تنها چند نفر از اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مرودشت که از افراد طبیعت دوست بودند در تلاش نیروهای مردمی برای اطفای حریق حضور داشتند و اگر مردم سیوند و همراهان نبودند و آتش را مهار نمی کردند، ممکن بود با سرایت آتش به دامنه ها و ارتفاعات غربی سیوند که از پوشش غنی تری برخوردارند، شاهد یک فاجعه بزرگتر می بودیم.

     وی با بیان اینکه ما هیچگونه امکاناتی در اختیار نداشته و با بیل و شاخه‌های درختان آتش را مهار کردیم، گفت: روز قبل از این هم در منطقه‌ای دیگر از همین کوه موسوم به “چاه سیاه” آتش سوزی دیگری اتفاق افتاده بود که مردم سیوند آنرا به سرعت مهار کرده بودند. در این آتش سوزی نیز حدود ۷ تا ۸ هکتار از پوشش گیاهی آن منطقه از بین رفته بود.

     به گزارش ایسنا، وقوع این حادثه در شرایطی رخ داد که روابط عمومی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در تماس تلفنی خبرنگار ایسنا، از وقوع حادثه آتش سوزی در کوههای سیوند استان فارس ابراز بی اطلاعی کرد.

     




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1599
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari