برومندی :
تولید کنندگان متخلف محصولات لبنی را معرفی کنید
|
2568
|
:كد |
دوشنبه 20 مرداد 1393 |
|
سازمان استاندارد تولیدکنندگان متخلف محصولات لبنی را معرفی کند/نباید همه تولیدکنندگان بدنام شوند
|
سازمان استاندارد تولیدکنندگان متخلف محصولات لبنی را معرفی کند/نباید همه تولیدکنندگان بدنام شوند
سرویس: اقتصادی
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: اعضای کمیسیون از مسئولان سازمان ملی استاندارد خواستند که با اعلام اسامی تولیدکنندگان متخلف در تولید فرآورده های لبنی با روغن پالم، از بدنام شدن تمام تولیدکنندگان جلوگیری کند.
محمدمهدی بروندی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، در رابطه با جزئیات دستور کار جلسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: یکی از موارد مطرح شده در جلسه امروز مربوط به استماع گزارش وزارت جهاد کشاورزی در خصوص بند ۵ ماده ۱۴۷ برنامه پنجم توسعه بود.
نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی افزود: در این بند آمده که سازمان جنگل ها و مراتع موظف است ظرف مدت یکسال اول برنامه پنجم توسعه، بدون رعایت تشریفات مناقصه، مدیریت، نگهداری، توسعه و بهره برداری از پارکهای جنگلی، مراتع قابل درختکاری، نهالستان های متروکه و اراضی واقع در کاربری سبز و کمربندی شهرها را با حفظ مالکیت دولت و کاربری طبق طرح مورد توافق شهرداری و سازمان، بدون دریافت حقوق مالکانه به شهرداری مربوطه به منظور توسعه فضای سبز و استفاده بهینه واگذار کند.
وی ادامه داد: کمیسیون کشاورزی گزارشی درباره عدم اجرای این ماده قانونی از وزارتخانه درخواست کرده بود که با حضور طرفین، جلسه ای در مجلس برگزار شد که شواهد حاکی از اختلاف میان دستگاه ها دارد.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس تصریح کرد: به طور مثال، مسئولان سازمان جنگل ها و مراتع معتقدند که باید این اراضی به صورت طبیعی و بکر باقی بماند و شهرداری ها تنها در راستای تقویت و توسعه فضای سبز فعالیت کنند، در صورتی که شهرداری به این موقعیت نگاه انتفاعی داشته و به دنبال درآمدزایی است، از این رو مقرر شد که طرفین، گزارشی همراه با مستندات ارایه دهند تا شاهد اجرای این قانون در کشور باشیم.
وی دستورکار دیگر جلسه را در مورد استفاده از روغن پالم در صنایع لبنی مخصوصا شیر، پنیر و ماست عنوان کرد و گفت: این موضوع باعث شده که ۸۰درصد شیر و ماست پرچرب کارخانه ها برگشت خورده و عدم استفاده مردم از این محصولات مشکلاتی را ایجاد کند، از این رو کمیسیون کشاورزی از رییس انجمن صنفی صنایع لبنی، مدیران سازمان ملی استاندارد و مسئولان وزارت بهداشت و درمان دعوت کرد که گزارشی از روند موجود را ارایه و مستندات را نیز ارایه کنند.
برومندی بیان داشت: در این جلسه رییس انجمن صنفی صنایع لبنی اعلام کرد که وزارت بهداشت و درمان از سال ۱۳۹۰ اجازه استفاده از چربی گیاهی در برخی از محصولات را به تولیدکنندگان محصولات لبنی داده و برای تولید حدود ۲۰ درصد از پنیر یو آف( پنیرهای تولیدی با شیر فیلتر شده) از چربی گیاهی استفاده می شود.
وی افزود: رییس انجمن صنفی صنایع لبنی همچنین گفت که برای برخی از محصولات لبنی مجوزهای لازم را از وزارت بهداشت دریافت کرده ایم، البته مسئولان وزارتخانه مذکور اعلام کردند که این مجوزها برای استفاده از روغن پالم در شیر و ماست نبوده است.
نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس با اشاره به اینکه روغن اشباع پالم حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد است، گفت: دولت تصمیم گرفته که امسال آن را به کمتر از ۳۰ درصد و سال آینده به ۱۵ درصد برساند و تلاش ها نیز در راستای کاهش واردات و استفاده از روغن پالم است.
این نماینده مردم در مجلس نهم تصریح کرد: نکته دیگر اینکه از روغن پالم می توان برای تولید ۴ نوع پنیر، شیر خشک و برخی دیگر از محصولات استفاده کرد، اما استفاده از آن در شیر پر چرب و ماست ممنوع است.
وی در رابطه با کارخانه های استفاده کننده از روغن پالم نیز گفت: از ۲۰ آزمایش صورت گرفته تنها در ۲ مورد استفاده از روغن پالم تایید شده و سایر تولیدکنندگان، لبنیات فاقد روغن پالم تولید می کنند.
نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس اظهار داشت: همچنین از سازمان ملی استاندارد خواسته شد که اسامی متخلفین اعلام شود تا طرح این مسایل تمام تولیدکننگان را بدنام نکند
منبع:خانه ملت
|
نظرات بینندگان |
|
ارسال نظرات |
|
|