“دانشگاه آزاد اسلامي مرودشت” و انتظارات جامعه
|
2441
|
:كد |
پنج شنبه 5 تير 1393 |
|
با احترام به اساتيد مبرز و دانش آموختگان معتبر موجود در اين واحد، انتظار همگان به ویژه دانشجویان و والدین آنان اين است كه با وجود فارغ التحصیلان دانشگاه های بسیار معتبر داخلی و خارجی، در چيدمان هيأت علمي اين واحد دانشگاهي از استادانی استفاده شود که یا از دانشگاه های معتبر ایرانی فارغ التحصیل شده باشند
|
“کیفیت” ترکیبی از کارایی، اثربخشی، بهرهوری، پاسخگویی و نوآوری است. کیفیت آموزش عالی بستگی به این دارد که چقدر می تواند نیازها و انتظارات بیان شده یا ضمنیِ ذینفعان مختلف اجتماعی را حداقل در سطح رضایت و ترجیحاً در سطحی بالاتر، برآورده کند. زماني شعار «آموزش عالي براي همه» سرداده می شد، اما اكنون و با وجود کثرت دانشگاهها در ايران بايد شعار «آموزش عالي با كيفيت براي همه» را سر بدهيم و این میسر نمی شود مگر با جذب اساتیدی داراي پشتوانه علمی متناسب با نیازهای علمي روز و مطالبات روز افزون دانشجویان.
***
برهیچ کس پوشیده نیست که دانشگاه آزاد اسلامي مرودشت یکی از دانشگاههای معتبر در بین دانشگاههای آزاد سراسر کشور می باشد. این اعتبار وظیفه ی سنگینی را بردوش مسئولان این واحد دانشگاهي قرار مي دهد که از یک سو باید اعتبار علمي این دانشگاه روز به روز افزايش يابد و از سوی دیگر، رضایتمندی دانشجویان و اولیاء آنان حاصل گردد.
یکی از ملاک های اعتبار هر واحد آموزش عالی، به جايگاه و اعتبار هیأت علمی آن برمی گردد و هرچه افراد وزین و شناسنامه دار در هيأت علمي يك واحد دانشگاهي حضور يابند، بروزن علمی آن دانشگاه افزوده می شود. انتظار دانشجویان و والدین آنها -پس از صرف هزینه های هنگفت و طی مسافت های بسیار زیاد- این است که مسئولین امر در زمينه جذب هیات علمی جدید به نحوی عمل نمایند که این انتظارات برآورده گردد. مردم انتظار دارند فرزندان آنان زیر نظر اساتید مجرب و کارآزموده و معتبر تربیت گردند، همچنین بایستی از اساتیدی استفاده گردد که مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای آنان با یکدیگرمرتبط بوده تا بتوانند در پیشرفت علمی دانشجویان گرد آمده از سراسر كشور تاثیرگذار باشند.
پر واضح است که دانشجویان و خانواده های آنان با امید به آینده ای روشن و درخشان، هزینه های سنگین دانشگاه ها را متقبل می شوند تا در محضر استادان برجسته و دانشمندانی با اخلاق پسندیده و عالم به علوم مربوط به رشته تخصصی خود به تحصیل اشتغال ورزند. انتظار دانشجويان اين است كه کسانی به امر مقدس تدریس مشغول شوند که علاوه بر سجایای اخلاقی، از مرتبه علمي و دانش تخصصی در رشته خویش بهره مند باشند تا بتوانند توقع به حق دانشجویان و خانواده های آنان را در سوادآموزی و علم اندوزی فرزندانشان برآورده سازند. در صورت تحقق چنین امر مهمی می توان منويات مقام معظم رهبري در توسعه علمي دانشگاه ها و دست يابي به جايگاه “قدرت علمي اول منطقه” را محقق كرد و آینده ای درخشان تر از حال را که آرزوی هر ایرانی مؤمن و وطن دوست است، متصور شد.
با احترام به اساتيد مبرز و دانش آموختگان معتبر موجود در اين واحد، انتظار همگان به ویژه دانشجویان و والدین آنان اين است كه با وجود فارغ التحصیلان دانشگاه های بسیار معتبر داخلی و خارجی، در چيدمان هيأت علمي اين واحد دانشگاهي از استادانی استفاده شود که یا از دانشگاه های معتبر ایرانی فارغ التحصیل شده باشند و یا از دانشگاه های با اعتبار بین المللی و نه بعضا از دانشگاه های غیر معتبر کشور های همسایه از جمله پاکستان، تاجیکستان و آذربایجان که در نظام رتبه بندی دانشگاه های جهان در رتبه های نزديك به آخر قرار دارند.
حال كه شهر تاریخی و تمدن ساز مرودشت به سبب وجود واحدهاي دانشگاهي در حال تبديل شدن از یک شهر صنعتی به شهر فرهنگی و دانشگاهی است جاي آن دارد كه كيفيت بخشي به اين واحدهاي دانشگاهي نيز در دستور كار قرار گيرد. دانشجویان، سرمایه های بي بديل جامعه هستند و مخدوش شدن حقوق و لطمه به نشاط تحصیلی، علمی و اجتماعی آنها نه تنها از حیث حقوق انسانی گناهی نابخشودنی است، بلكه به منافع ملی نیز آسيب هاي غیر قابل جبرانی وارد می آورد. دانشجویان امروز، مهمترین پشتوانههای برنامههای توسعة ملی فردا هستند و بدون توجه به انتظارات به حق آنان و والدین شان در «برخورداری از اساتید مجرب و متخصص» نمی توان آینده ای با کیفیت را تصور کرد.
منبع:«تحريريه هفته نامه مرودشت»
|
نظرات بینندگان |
|
ارسال نظرات |
|
|