فرماندار مرودشت: پرداختن به مسائل ایمنی وبهداشت حرفه ای یک اقدام وظیفه مند واساسی است
|
2130
|
:كد |
سه شنبه 20 اسفند 1392 |
|
فرماندار مرودشت گفت: آموزش مسائل ایمنی وبهداشت حرفه ای کار یک الزام واقدام وظیفه مند ذاتی وسازمانی است که تمامی مجموعه های تولیدی وکاری باید به عنوان یک اصل اساسی به آن بپردازند.به گزارش روابط...
|
فرماندار مرودشت گفت: آموزش مسائل ایمنی وبهداشت حرفه ای کار یک الزام واقدام وظیفه مند ذاتی وسازمانی است که تمامی مجموعه های تولیدی وکاری باید به عنوان یک اصل اساسی به آن بپردازند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مرودشت سید یدالله حسینی فرماندار مرودشت درهمایش نقش تجزیه وتحلیل خطرات در کاهش حوادث ناشی از کار که در سالن اجتماعات پتروشیمی در حال ساخت شهدای مرودشت برگزار شد نیروی انسانی شاغل را به عنوان محور ومولد اقتصاد ملی بر شمرد واظهار داشت:در گفتمان توسعه اقتصادی واجتماعی نیروی مولد مهمترین محور ورکن اصلی رونق اقتصادی واجتماعی در کشور به شمار می رود که باید از یک ویژگی وپشتیبانی خاصی برخوردار باشد.
وی با اشاره به نقش زنجیره ای نیروی مولد وتوسعه وپیشرفت تولید در صنعت گفت:توسعه اجتماعی در حوزه تولید در گروی توسعه سلامت و بهداشت حرفه ای می باشد.
حسینی به ویژگی ونقش سلامت در حوزه توسعه اجتماعی پرداخت و با اشاره به اثرات زیانبار عدم توجه به این حوزه تصریح کرد:سلامت یکی از نکات وآیتم های اصلی در حوزه توسعه اجتماعی وتأمین حقوق نیروی مولد محسوب می شود که در واقع به خطر افتادن آن علاوه بر رکودتولید ،مانع حرکت رو به جلوی اقتصاد ملی وبه جای گذاشتن هزینه های درمانی هنگفت وگزافی هم بر دوش نیروی مولد وهم دولت وکارفرما می شود.
فرماندار مرودشت به نحوه وکیفیت ارائه خدمات درمانی به مردم در کشور ما نسبت به سایر کشورهای دیگر پرداخت وخاطرنشان کرد: از جمله دلایل عدم توسعه سلامت در کشور ما بدین لحاظ است که، سهم دولت در کشور ما سهم متوازنی نیست چرا که سهم مردم در پرداخت حق بیمه 70درصد وحق دولت 30درصد می باشد در صورتیکه در سایر کشورها این فرآیند برعکس ومتفاوت می باشد.هرچند که بیمه های اجتماعی به عنوان یک عقبه اطمینان بخشی تعریف شده اند اما به نسبت رشد توسعه سلامت از کارآمدی وکارایی وپشتوانه خاصی برخوردار نیستند.
وی هزینه های درمانی را حاصل مفقود شدن ویا از دست رفتن ناتوانی در انجام کار بر شمرد واضافه کرد: بازخوردهای عدم توجه به سلامت ،از دست رفتن زمان وکاهش تولید ودر نتیجه تهدید ویا متضرر شدن بخش سلامت ونیروی کار می باشد.
وی به اهمیت محاسبه ودر نظر داشتن مدیریت زمان در محاسبات اقتصادی خود وخانواده و همچنین کار و اشتغال اشاره کرد وگفت:متأسفانه در کشور هزینه زمان در انجام کارها وزندگی روزمره در نظر گرفته نمی شود،کاری را که باید در زمان محدود ومشخص انجام شود بصورت قانونمند در پکیج کارهایمان قرار نمی دهیم که همین امر موجب هدر رفت زمان وایجاد هزینه پیش بینی نشده می شود.
رییس کارگروه اشتغال شهرستان مرودشت گفت:امروزه تولید کنندگان وکارفرمایان ومسئولین سازمانها به دنبال این هستند که از زمان بیشترین بهره وسود را ببرند وبا روش های منسجم موجبات کارآمدی و ارتقاء بهره وری ونهایتا تولید سالم مواد وکالاها وهمچنین اقدام عملی دستیابی به توسعه پایدار در سازمان خود را فراهم آورندکه البته عملیاتی شدن این مهم مستلزم رعایت بخش ایمنی وبهداشت حرفه ای وسلامت نیروی کار وکارآفرین است که خوشبختانه در کشور ما توجه ویژه ای به آن شده است.
حسینی در ادامه ابراز داشت:آموزش مسائل ایمنی وبهداشت حرفه ای کار، یک الزام واقدام وظیفه مند ذاتی وسازمانی است که تمامی مجموعه های تولیدی وکاری باید به عنوان یک اصل اساسی به آن بپردازند تا به واسطه آن موتور محرکه اقتصاد ملی تکمیل وتقویت شود.
منبع:فرمانداری مرودشت
|
نظرات بینندگان |
|
ارسال نظرات |
|
|