شهرداری یک نهاد عمومی خدمات رسان و عمرانی در شهر است که با تمام اقشار یک شهر سرو کار دارد و به عبارتی دیگر مردم از هر قشر و طبقه ای که باشند روزانه و بطور مستمر با پرسنل و کارشناسان و خدمات شهرداری ارتباط دارند برای درک این مطلب کافی است تصور کنید که کار گران شهرداری برای چهل و هشت ساعت به در منازل اهالی یک کوچه و خیابان نروند آن وقت خواهید دید چهره فیزیکی این کوچه و خیابان بخصوص اگر گربه ها سنگ تمام گذاشته باشند چه رقت بار خواهد شد البته این یکی از ساده ترین خامات شهرداری است در حالی که شهرداری متصدی نظارت و اجرای اموری در شهر است که کمترین بی توجهی به آن موجب پیدایش مشکلاتی در شهر می شود که چندین نسل نمی توانند از آسیب های آن رهایی یابند بعنوان مثال وقتی مجوز ساخت مجتمع های چند طبقه بدون پیش بینی پارکینگ در یک خیابان شهر صادر می گردد (حال یا به دلیل عدم درک و فهم درست یا طمع کاری شهرداری در گرفتن عوارض یا انحراف و فساد ناشی از عدول از قوانین و مقررات ) معضل ترافیکی درست می شود که ده ها سال آسایش و نظم ترافیکی شهر را سلب می کند و دهها نمونه دیگر.
بنابراین شهرداری در مدیریت شهر نقش اساسی و مهمی را به عهده دارد که هر گونه سهل انگاری، ضعف دانش و تخصص و انحراف در انجام وظایف، آثار ناگواری به دنبال خواهد داشت، که سخت و نامطـلوب شدن فضای زندگی در شهر، مهاجرت نیرو های متخصص و تحصیل کرده و خروج سـرمایه ها و تشدید دور تسلسل عللِ عقب ماندگی، از نتایج آن می باشد.
با این وصف، از عوامل موفقیت یک شهردار داشتن نیروی انسانی کاردان و متخصص وظیفه شناس و دارای تعهد اخلاقی و اجتماعی می باشد و چنانچه نیروی انسانی با این مشخصات در کنار یک شهردار نباشد هر چند برنامه و منابع مالی باشد امیدی به موفقیت آن نیست.
لذا بر شهردار لازم است اولا : ارزیابی درستی از نیروهای خود داشته باشد و هر یک را در جایگاه مناسب خود قرار دهد. ثانیا : هر کجا ازلحاظ نیروی انسانی ضعف و نارسایی وجود دارد در تربیت و جذب نیرو اقدام نماید. ثانیا : عناصر نا کار آمد و ناسالم را بدون مماشات و با رعایت قوانین مقررات از مجموعه اخراج کند.
با این مقدمه، اکنون نگاهی به وضعیت نیروی انسانی در شهرداری مرودشت و اخبار مربوط به این حوزه، در چند هفته اخیر یعنی پس از استقرار دکتر داریوش احمدی، می اندازیم.
نیروی انسانی موجود در شهرداری در مجموع نیروی خوب ، سالم و کار آمدی است اما در کنار و درون این مجموعه نشانه هایی از ضعف و کاستی به چشم می خورد که اگر شهردار از کنار آنها به سادگی عبور کند نباید به موفقیت خود در اجرای درست برنامه ها و حفظ حقوق مردم امید چندانی داشته باشد چرا که برخی آسیب ها مانند بیماری واگیر، به سرعت سرایت می کنند. لذا کنترل و نظارت دقیق در پیش گیری و علاج آن اهمیت زیادی دارد.
آخرین اخبار شهرداری در این خصوص نشان از تغییرو تحولات در مناصب و جابجایی هایی در دورن شهرداری دارد که با استقبال کار کنان مواجه و اقشار مختلف مردم هم آن را در راستای بهبود فضای اداری و مالی ارزیابی می کنند که امید است این حلقه با دقت و سرعت انجام و طی شود.
اما خبری که در این میان نمود و ظهور بیشتری پیدا کرد خبر به کار گیری و ورود یک مشاور جدید در کنار دکتر احمدی شهردار مرودشت بود.
این خبر با واکنش مثبت عموم کارکنان شهرداری و شهروندانی که اخبارشهرداری را رصد می کند و از تحولات در حال شکل گیری در شهرداری خوشنود هستند مواجه شد اینها داشتن مشاورین با تجربه را امری منطقی و قانونی می دانندو کنکاش در شناسنامه افراد خبره و با تجربه را برای بکارگیری آن ها در امور اداری، نوعی عوام زدگی یا عوام فریبی می دانند.
عکس العمل دیگر مربوط به یکی از اعضای شورای شهر مرودشت بود که با عنوان "استفاده از مشاور غیربومی، بی احترامی به نخبگان مرودشتی است" در فضای رسانه ای انتشار پیدا کرد که با پاسخ منفی جامعه رسانه ای و شهروندان مواجه شد بطوری که بعضی از شهروندان در واکنش به این اظهار نظر عضو شورای شهر، علاوه بر نقد آنچه گفته بود به نقد و تحلیل نیت گوینده پرداختند و در حسن نیت گوینده در دفاع از نخبگان بومی تشکیک و تردید وارد کردند.