صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  • اعترافی دیرهنگام؛ واشنگتن و میراث شوم ۷۳ ساله
  • تقوا رمز عزت و کرامت جامعه است
  • عشایر پاسداران حقیقی طبیعت، مراتع و سرمایه های سبز کشور هستند
  •  

     

     


    برومندی : مافیای ذرت ۴ میلیون تن ذرت وارد کرده اند

     
    1983
    :كد
    شنبه 12 بهمن 1392

    عوامل اصلی کاهش کشت ذرت چیست ؟ سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی،در واکنش به واردات ۴ میلیون تن ذرت درفصل...



    سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی،در واکنش به واردات ۴ میلیون تن ذرت درفصل برداشت این محصول،گفت: متأسفانه علاوه بر عدم اجرای قانون انتزاع ، نبود قیمت خرید تضمینی مناسب و عدم اجرای الگوی کشت باعث کاهش کشت ذرت درکشور شده است.               

    محمد مهدی برومندی در گفت و گو باخبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به این مطلب که متأسفانه در زمان برداشت ذرت استان خوزستان مافیای واردات ذرت اقدام به واردات ۴ میلیون تن ذرت کرده اند که این مهم باعث کاهش قیمت خرید این محصول در بازار داخلی شده است، گفت: با توجه به اینکه برخی از وظایف وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت با هم تداخل داشت و از تولید تا مرحله ی مصرف کارشناسانه مدیریت نمی شد به همین جهت در سال گذشته قانون انتزاع وظایف را در مجلس تصویب کردیم.  

    نماینده مردم مرودشت درمجلس شورای اسلامی،تصریح کرد:با توجه به اینکه تا به امروز دولت اقدام به اجرای قانون انتزاع نکرده بود به همین علت نمی توانستیم در خصوص علوفه و تأمین خوراک دام برنامه ریزی جدی و مدونی انجام دهیم.

    این نماینده مردم در مجلس نهم،با اشاره به اینکه بر اساس قانون انتزاع شرکت پشتیبانی امور دام باید از وزارت صنعت، معدن و تجارت به وزارت جهاد کشاورزی تحویل داده شود، اظهار داشت: خوشبختانه درحال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام با پیگیری های مدون کمیسیون کشاورزی مجلس از وزارت صنعت، معدن و تجارت به وزارت جهاد کشاورزی منتقل شده است.  

    برومندی، افزود:امیدواریم با این بستر قانونی و نظارتی ایجاد شده از این پس شاهد بی برنامه گی در بخش تولید و واردات به کشور نباشیم.

    نماینده مردم مرودشت درمجلس ،در پاسخ به این سوال که علاوه بر عدم اجرای قانون انتزاع آیا نبود قیمت خرید تضمینی مناسب و عدم اجرای الگوی کشت باعث کاهش کشت ذرت درکشور شده است؟ گفت: وزارت جهاد کشاورزی در خصوص ظرفیت های تولیدی بخش کشاورزی باید برنامه‌ریزی جدی و مدونی کند.

     وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی با توجه به پتانسیل آب و هوایی، خاک  و ظرفیت های موجود در بخش کشاورزی باید میزان تولید در هر محصول کشاورزی باتوجه به آمایش سرزمین و توسعه پایدار در بخش کشاورزی کشور را مشخص کند.

    سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی، بابیان اینکه میزان تولید در هر محصول و میزان نیاز کشور باید مشخص شود، گفت: چنانچه تولیدات پاسخگوی نیاز کشور باشد نیازی به واردات نیست اما اگر تولیدات جوابگوی نیاز کشور نباشد بر اساس ذخایر استراتژیک باید واردات صورت گیرد.
     


    منبع:خانه ملت



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1692
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari