صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  • اعترافی دیرهنگام؛ واشنگتن و میراث شوم ۷۳ ساله
  • تقوا رمز عزت و کرامت جامعه است
  • عشایر پاسداران حقیقی طبیعت، مراتع و سرمایه های سبز کشور هستند
  •  

     

     

    رئیس اداره آبفا:
    4 هزار اشتراک غیر مجاز در مرودشت وجود دارد

     
    1817
    :كد
    سه شنبه 26 آذر 1392

    40 درصد از شبکه 450 کیلومتری آب‌رسانی و خط انتقال آب شهر مرودشت بر اثر فرسودگی نیاز به اصلاح و بازسازی دارد. وی افزود: شبکه آب‌رسانی و انتقال آب مرودشت در اکثر مناطق مربوط به دهه‌های گذشته است و همین فرسودگی...



     

     40درصد از شبکه 450 کیلومتری آب‌رسانی و خط انتقال آب شهر مرودشت بر اثر فرسودگی نیاز به اصلاح و بازسازی دارد.

    وی افزود: شبکه آب‌رسانی و انتقال آب مرودشت در اکثر مناطق مربوط به دهه‌های گذشته است و همین فرسودگی باعث شده تا 20 درصد از آب شرب این شهر از شبکه هدر رود.

    رئیس شرکت آب و فاضلاب مرودشت اضافه کرد: در هشت ماه گذشته از محل درآمدهای جاری و همیاری مردم، هشت کیلومتر از شبکه آب‌رسانی مرودشت اصلاح و بازسازی شده و با توجه به اعتبارات عمرانی در حال حاضر امکان اصلاح و بازسازی وجود ندارد.

    وجود 4 هزار انشعاب غیرمجاز در شهر

    این مسئول ادامه داد: 4 هزار انشعاب غیرمجاز در شهر مرودشت وجود دارد که اغلب در حاشیه شهر و مربوط به ساختمان‌های فاقد پروانه ساخت است.

    وی ابراز داشت: برخی از این افراد دارای توان مالی مناسب برای خرید اشتراک آب هستند اما با زیاده‌خواهی و قانون‌شکنی حقوق دیگر شهروندان را ضایع می‌کنند.

    رئیس شرکت آب و فاضلاب مرودشت افزود: استفاده غیرمجاز از شبکه آب جرم محسوب می‌شود و فک پلمب کنتور در بعضی مواقع تا شش ماه حبس را در پی دارد و در سال جاری با تعدادی از متخلفان برخورد قانونی کرده و به مراجع ذی‌صلاح معرفی شده‌اند.

    هستی خاطرنشان کرد: در شهرهای بیش از 30 هزار نفر جمعیت افراد باید پس از گرفتن پروانه ساخت اقدام به اخذ اشتراک آب کنند که در صورت رعایت این قانون تعداد بسیاری از افراد در شهر از نعمت آب شرب محروم می‌شوند یا به انشعاب غیرمجاز روی می‌آورند.

    کمبود 300 لیتر آب در ثانیه در شهر مرودشت

    رئیس شرکت آب و فاضلاب مرودشت در بخشی دیگر از سخنان خود بیان داشت: با توجه به وضعیت فعلی انشعابات شهر مرودشت، این شهر با کمبود 300 لیتر آب در ثانیه مواجه است.

    وی ادامه داد: 470 لیتر آب در ثانیه وارد شبکه توزیع شهر مرودشت شده که 270 لیتر در ثانیه از خط انتقال آب کوه سبز سد درودزن و 200 لیتر در ثانیه از چاه‌های پیرامون شهر تامین می‌شود.

    هستی اضافه کرد: بر اثر خشکسالی‌های اخیر در شهرستان 11 چاه‌ این شرکت از سرویس خارج شده و در حال حاضر فقط 10 چاه قادر به تولید آب هستند.

    شهر مرودشت مجهز به آزمایشگاه کنترل کیفیت آب است

    رئیس شرکت آب و فاضلاب مرودشت همچنین ابراز داشت: شهر مرودشت مجهز به آزمایشگاه کنترل کیفیت آب بوده که این آزمایشگاه مورد تایید کامل سازمان محیط زیست و شرکت آب و فاضلاب استان فارس است.

    وی عنوا کرد: ورود و خروج آب شرب این شهر به صورت متمادی مورد ارزیابی کیفیت قرار گرفته و به صورت مستمر به مسئولان گزارش می‌شود.

    این مسئول متذکر شد: در بعضی نقاط شهر املاحی در آب دیده می‌شود که این املاح دلایل متعددی دارد و دلیل بر بی‌کیفیتی آب نیست و برای اطمینان از بهداشت و کنترل کیفی آب بیش از 3 هزار و 700 مورد کلرسنجی از شبکه‌های توزیع آب صورت گرفته و همچنین 5 هزار و 500 کیلوگرم گاز کلر استفاده شده است.

    43 هزار انشعاب آب در مرودشت وجود دارد

    رئیس اداره آب و فاضلاب مرودشت همچنین اذعان داشت: در حال حاضر 43 هزار انشعاب آب و 17 هزار انشعاب فاضلاب در شهر مرودشت وجود دارد و این شرکت در هشت ماهه نخست سال جاری 624 مورد رفع حوادث و اتفاقات شبکه آبرسانی، یک‌هزار و 76 انشعاب آب، 379 انشعاب فاضلاب، یک‌هزار و 537 مورد استانداردسازی انشعاب آب، 936 تعویض کنتور خراب و فاقد کنتور و 338 انشعاب غیرمجاز را به مجاز تبدیل کرده است.


    منبع:خوشه مرودشت



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1678
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari