صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     

    امام جمعه مروشت:
    فرهنگ عمومی مورد غفلت قرار گرفته است

     
    1788
    :كد
    جمعه 15 آذر 1392

    امام جمعه مرودشت گفت: هدایت فرهنگ عمومی مورد غفلت قرار گرفته است.



    به گزارش خبرگزاری فارس از مرودشت، حجت‌الاسلام  ابوالقاسم غفوری میبدی در خطبه‌ای نماز جمعه امروز این شهر با اشاره به به سفرهای نخست وزیر عراق به کشورمان و وزیر امور خارجه به کشورهای عربی، این امر را نشانه جایگاه مترقی ایران بین کشورها و دولت‌ها دانست و اظهار داشت: این دیپلماسی که شروع شده و مهمترین آن مذاکرات ژنو بود، توجه کشورهای دنیا را به ایران اسلامی دنبال داشته است.

    خطیب جمعه مرودشت خاطرنشان کرد: اگر چه دولت‌ها به خاطر شیطنت‌های استکبار باعث نفوذ در این کشورها شده بودند، اما آن‌ها تمایلشان را به سمت ما بیشتر کرده‌اند اما برخی به خاطر فشارهای رژیم صهیونیستی و آمریکا، هنوز در تردید هستند.

    امام جمعه مرودشت ابراز داشت: نباید در رفتارمان طوری عمل کنیم که فرصتی برای تهدیدات دشمنان باشد و آنان، این وضعیت را برای تضعیف ما به‌کار گیرند و فکر کنند ما را در تنگنا قرار داده‌اند.

    وی به سفر  وزیر امور خارجه آمریکا به سرزمین اشغالی اشاره کرد و گفت: این سفر برای دلجویی از سران رژیم صهیونیستی و در آوردن آنها از انزوا صورت گرفت که به دنبال هیجان‌زدگی و دیوانگی این رژیم از مذاکرات اخیر بوده است.

    خطیب جمعه مرودشت اضافه کرد: آشفتگی رژیم صهیونیستی آمریکایی‌ها را در تاثیر خود قرار داده و آنها را به صحبت‌های ضد و نقیض وادار کرده، اما  اگر بی‌اعتمادی نشان دهند آبروی خودشان را می‌برند و البته این عهدشکنی سنت آمریکایی‌ها است.

    نماینده ولی فقیه در مرودشت همچنین با اشاره به 19 آذر ماه روز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی و نحوه تشکیل آن به دستور امام (ره) گفت: این شورا وظایفی در سطح مجلس شورای اسلامی دارد و ترکیب آن را قوای سه‌گانه نیز تشکیل می‌دهند.

    وی با بیان اینکه یکی از وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی، سیاست‌گذاری و هدایت فرهنگ عمومی مردم در کشور است گفت: با وجود اهمیت این مسئله، تاکنون مورد توجه قرار نگرفته است.

    غفوری‌میبدی اضافه کرد: شورای فرهنگ عمومی شهرستان‌ها که زیر نظر ادارات ارشاد هستند مورد غفلت قرار گرفته‌اند و جلسات آن تشکیل نمی‌شود.

    وی با بیان اینکه فرهنگ عمومی در سرنوشت کشورها تاثیر بسزایی دارد خاطرنشان کرد: اگر این فرهنگ دست دشمن قرار گیرد، فرهنگ ما را نابود خواهد کرد و رفتار و عمل آنها تاثیرگذار می‌شود.

    امام جمعه مرودشت به نقش ابزارهای در دست دشمنان اشاره کرد و افزود: آنها به دنبال تهی کردن فرهنگ ما از درون هستند و نباید بگذاریم این کار را بکنند، البته در زمان رضاخان این‌گونه عمل کردند و امروز نیز به دنبال آن هستند.

    خطیب جمعه مرودشت با بیان اینکه امروز دشمن ابزارهای خود را به کار بسته است، به مسئله استفاده بیش از حد لوازم آرایشی در کشورمان در مقایسه با دیگر کشورها اشاره و تصریح کرد: نباید زنان ما با این‌کار ارزش‌های خود را از بین ببرند.

    امام جمعه مرودشت با برشمردن برخی ناهنجاری‌ها در کشورمان گفت: این‌ها به خاطر ورود برخی فرهنگ‌های غربی است که بعضی به آن دامن زده‌اند و باعث عقب‌گرد ما خواهد شد.

    وی در بخش دیگری از سخنانش به 16 آذر روز دانشجو اشاره و ضمن تبریک این روز، خاطرنشان کرد‌: دانشجو در صورتی از دانش بهره خواهد برد که در این زمان از این موقعیت در راستای علم‌اندوزی و تقوا تلاش کرده باشد.

    امام جمعه مرودشت به میلاد پربرکت امام محمد باقر و امام موسی کاظم (ع) اشاره و ضمن تبریک این روزها به بیان برخی ویژگی‌های شخصیتی این دو حضرت پرداخت.

    وی همچنین سالروز شهادت حضرت رقیه (ع) را نیز تسلیت گفت و به ذکر مصیبتی در این مورد پرداخت.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1515
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari