به گزارش پایگاه خبری خوشه مرودشت،در زمان تبلیغات دوره چهارم شورای شهر یکی از نگرانی های جدی اکثریت کاندیداها، مدیریت انحصاری چندین نفر در شهرداری بود که تعدادشان به انگشتان یک دست هم نمی رسید و برخی کاندیداها مدعی بودند در صورتی که انتخاب شوند، شهرداری را انتخاب خواهند نمود که به این موضوع خاتمه دهد.
شورای شهر با انتخاب دکتر احمدی به عنوان رییس شورا و مهندس فخری به عنوان سرپرست شهرداری آغاز به کار کرد. سرپرست شهرداری در نخستین کُنش خود اصلاح ساختار اداری را در پیش گرفت که متاسفانه با مخالفت عده ای در شهرداری که پست خود را بسیار دوست دارند مواجه شد و مخالفین اصلاح ساختار اداری شهرداری نیز به استانداری فارس مراجعه کردند و خواهان توقف ای این خواسته به حق شدند! استانداری نیز طی نامه ای خواستاری توقف جابه جایی پرسنل شهرداری شد! که این موضوع در تناقض با شهرداری دیگر می باشد که ذکر دو مورد مشابه می تواند ما را به حقیقت نزدیک کند.
«بنا به گزارش نصر نیوز، اختیارات شهردار سابق تبریز در جلسه ی علنی شورای اسلامی شهر تبریز، بصورت تام به سرپرست شهرداری تبریزی تفویض شد. به گزارش نصر نیوز، تفویض اختیارات شهردار تبریز به سرپرست شهرداری تبریز دیروز در صحن علنی شورای تبریز بصورت لایحه ی سه فوریتی انجام گرفت که نشانگر حمایت شورای اسلامی شهر تبریز از سرپرست موقت شهرداری تبریز بود.» هم چنین بنا به گزارش نذیرنیوز «سرپرست شهرداری اهواز در مراسم معارفه خود گفت: بنده به عنوان سرپرست اختیارات و وظایفی دارم که در صورت نیاز به جراحی فوری در سیستم این کار را انجام خواهم داد.» این گونه تناقضاتی در نحوه اختیارات سرپرست شهرداری مرودشت با سرپرست شهرداری های دیگر شهرها همچون کوهان شتر تنها از زیر لحاف باندبازان شهرداری مرودشت بیرون زده است.
واقعیت این است که ادامه روند مدیریت انحصاری در شهرداری مرودشت سبب فضایی مسموم تر و غیر قابل تحمل تر است که نتیجه ای جز بیاعتمادی و بی اعتنایی کارمندان صدیق و باکفایت در پی ندارد. متاسفانه در شهرداری مرودشت در برخی موارد افراد کم لایق و بعضا نالایق به مناصبی بزرگتر از قامت فکرشان دست پیدا کرده اند که عقب ماندگی شهرداری در چندسال اخیر نتیجه همین مدیریت انحصاری در واحدهای شهرداری است.
بدون شک شهرداری مرودشت امروز بیش از هر زمانی احتیاج به افراد متخصص همراه با تعهد دارد که توسعه پایدار شهری، شهر سالم و با برنامهریزی صحیح مالی شهرداری را به صورت تمام و کمال درک کنند.
ظاهرا کلیه اعضای شورای چهارم یکی از علل درجا زدن شهر مرودشت را به خوبی شناسایی نموده اند و آقایانی را که در این دهه اخیر میهمان کرسیهای واحدهای شهرداری بودندرا به خوبی شناسایی کرده و در صدد اصلاح این سیستم ناکارآمد است.
اما نکته تاسف بار آنکه این افراد ناکارآمد دست به دامن رابطه ها شده تا بقای ناکارآمد خویش را مجددا بر شورا و شهرداری و مردم تحمیل کند.
بر شورای چهارم واجب است که همانا مماشات با افراد ناکارآمد در سیستم شهرداری را در شروع کار در نطفه خفه کرده و در اصلاح ساختار اداری شهرداری کوتاه نیاید.
در پایان خواندن بخشی از مصاحبه پاک فطرت شهردار شیراز درباره چگونگی مدیریت در شهرداری برای سرپرست شهرداری مرودشت و شورای شهر مرودشت بی فایده نیست زیرا که حرف های شهردار شیراز در دل های کارمندان دلسوز شهرداری مرودشت است. «شهردار شیراز: اگر مدیریت بیرمق، ترسو و ناآگاه باشد محملی برای پروبال گرفتن باندها ایجاد میشود که با ظاهر دلسوزی و خبره بودن در امور، سیستم را به سمت منافع خود سوق میدهند. به طور کل هر جا مدیر کار نابلد باشد و جزییات مسائل را نداند پای حرافان و باندها به آن حیطه باز میشود.»
آری. باشد که شورای شهر مرودشت و سرپرست شهرداری در برابر اصلاح ساختار اداری شهرداری مرودشت کوتاه نیایند.