آفتاب مرودشت : در اولین جلسه از شروع به کار شورای چهارم شهر مرودشت شاهد انتخاب مسئولیت هایی برای برخی از اعضای این شورا بودیم که در جای خود بایستی در آن تامل کرد.
مسئولیت ها به این شکل تقسیم شد:
در جلسه ای که به مناسبت آغاز روز شورا در ساختمان شورای شهر مرودشت با حضور فرماندار، شهردار، مسئول شورای شهر و روستای فرمانداری و اعضای شورا برگزار شد، پس از رای گیری داریوش احمدی با ۱۰رای به ریاست شورای چهارم شهر مرودشت منصوب شد.
لازم به ذکر است که بعد از انتخاب ریاست شورا، نوبت به انتخاب نائب رییس رسید که این بار شورای چهارم شهر تصمیم گرفتند که با ۱۰رای نادر امیدوار را برای این سمت انتخاب کنند.
همچنین مسئولیت سخنگوی شورای چهارم شهر مرودشت با نامزد شدن ابراهیم همایون و رای بی چون و چرای اعضای چهارم، به وی رسید.
رابط شورای شهر مرودشت با نماینده مجلس نیز با نامزد شدن غلامحسین یعقوبی و رای اعضای شورا، برعهده وی قرار گرفت.
علی کرم مختاری هم به عنوان منشی شورای چهارم شهر مرودشت منصوب گردید.
وحید همایون و علی اکبر همت که برای خزانه داری نامزد شدند با رای گیری هردو به تساوی رای رسیدند که پس از توافق اعضای شورا، وحید همایون مسئول خزانه داری شورای چهارم شهر مرودشت گردید و علی اکبر همت هم به عنوان مسئول رابط شورای چهارم شهر مردشت در کمیسیون ماده ۵ مشخص شد.
در مورد ریاست و نائب رئیس نمی توان حرف خاصی زد زیرا هر کدام از اعضای شورا می توانستند برای گرفتن این سمت نامزد شوند اما آنچه باعث نگرانی است این می باشد که رئیس و نائب رییس شورا باید با همدلی و وحدت با هم به سر ببرند اما داریوش احمدی و نادر امیدوار در زمان انتخابات شورا برای هم کری می خواندند که شاید آن زمان این اخلاق را بتوان پای رقابت انتخاباتی گذاشت اما با روحیه تند مزاجی که نادر امیدوار دارد باید امیدوار بود که این دوستان تنش نداشته باشند.
در بقیه موارد نیز به نظر می رسد اعضای شورا که دائم از تخصص خود سخن به میان می آورند نتوانستند در انتخاب چنین سمت هایی مهارت و تخصص را مدنظر بگیرند.
انتخاب ابراهیم همایون به عنوان سخنگو که از سمت های مهم است را می توان چنین تفسیر کرد که یا شورا برای این سمت ارزش قائل نبود و یا انتخاب عجولانه کرد.
ابراهیم همایون که تخصص وی عمران است می توانست در سمت های بهتری قرار گیرند و تجربه نداشتن در حوزه رسانه نیز انتحاب وی را خوب ارزیابی نمی کند اما به هرحال شورا مسئولیت سخنگوی را برگردن وی نهاد که می طلبد وی به مطالعه در مورد این سمت بپردازد و رسانه ها را مورد بررسی قرار دهد تا در آینده رسانه ها در تعامل با وی دچار مشکل نشوند.
انتخاب علی اکبر همت به عنوان نماینده شورا در کمیسیون ماده ۵ ظلم بزرگی به وی و مرودشت می شود زیرا تخصص علی اکبر همت فضای سبز است و در حالی که ۳عضو شورا دارای تخصص عمران و یک عضو شورا دارای تخصص برنامه ریزی شهری است و می توان گفت انتخاب همت کارشناسی شده نبود و حال که علی اکبر همت انتخاب گردید باید تلاش بیشتری برای تسلط بر ماده ۵ و مسائل مرودشت در ماده ۵ کند و فن بیان خود را برای صحبت در میان مسئولان استانی تقویت کند.
انتخاب وحید همایون با تخصص عمران به عنوان خزانه دار شورا در حالی که اسماعیل استواری کارشناس ارشد حسابداری و امور مالی است انتخاب شایسته ای نبود هرچند وحید همایون معتقد است که دارای تجربه خزانه داری در نظام مهندسی است اما با ۶سال تحصیل و چند سال تدریس مسائل مالی توسط اسماعیل استواری، انتظار انتخاب شایسته تری را می رفت.
غلامحسین یعقوبی که به عنوان رابط شورا با نماینده انتخاب گردید قابل تأمل به نظر می رسد. بی شک هر کدام از اعضای شورا گرایش خاصی به یکی از نماینده های مرودشت در مجلس از گذشته تا کنون دارد که آنچه شواهد نشان می دهد غلامحسین یعقوبی به نماینده فعلی گرایش نداشته است و بهتر بود برای تعامل بیشتر فردی را انتخاب کنند که گرایش وی به نماینده فعلی اثبات شده باشد، هرچند نماینده متعلق به همه مردم است.
انتخاب علی کرم مختاری به عنوان منشی، شایسته ترین انتخابی بود که در جلسه هیات رئیسه صورت گرفت. تجربه آموزگاری وی برای این سمت می تواند مفید باشد اما به نظرمی رسد که وی در قسمت سخنگوی شورا عملکرد بهتری داشته باشد.
به هر حال آنچه که صلاحدید شورای چهارم مرودشت بود، صورت گرفت و باید به انتخاب های این شورا احترام گذاشت.