به گزارش "ندای مرودشت" هفته نامه تخت جمشید یکی از اولین هفته نامه های مرودشت است که توانست از سال 1382 با برنامه های مستمر، خود را در بین مردم جای دهد.
صاحب امتیاز و مدیر مسئول هفته نامه تخت جمشید برعهده عباس زارع است و این هفته نامه در طول عمرش شاهد تعویض چندین سردبیر بوده است.
اولین سردبیر این هفته نامه مسعود شعبانی، شخصی بود که با داشتن مدرک تحصیلی ادبیات فارسی پیشه آموزگاری را به یدک می کشید که سپردن مسئولیت ستاد موسوی به وی، باعث جداشدنش از هفته نامه می شود.
دومین سردبیر این هفته نامه به علی کشاورزی با مدرک کارشناسی ارشد اقتصادی شهری رسید اما به گفته دوستانش بعد از درج مقاله جنجالی جومونگ به قلم مهدی توکلی، از سردبیری استعفا داد و این روز ها دست نوشته هایش را می توان در هفته نامه مرودشت در ستون اختصاصیش مشاهده کرد.
بعد از کشاورزی نوبت به بهنام اسفندیاری می رسد، بهنام اسفندیاری خیلی زود توشه سفر خود را می بندد و به سازمان تاکسیرانی ،اتاق مدیریت کوچ می کند.
جهانمیراستخر چهارمین سردبیری است که در کنار کار در میراث فرهنگی، فعالیت های رسانه ای خود را انجام می داد اما اختلافات بین وی و عباس خان اجازه ماندگاری را به او نداد و مجبور شد عطای سردبیری را به لقایش ببخشد.
حالا نوبت به رضا رفیعی می رسد تا سردبیری هفته نامه را برعهده گیرد اما دیری نمی گذرد که بازهم اختلافات پیش آمده باعث شنیدن بانگ الرحیل عباس زارع در گوش رفیعی می شود.
رفیعی هم می رود و اکنون عباس زارع باید به دنبال سردبیر جدید باشد.
بعد از جستجوی وی برای سردبیری، کفش سردبیری به پای حق پرست می رود و حق پرست در کنار خبرنگار آزاد صداو سیما، خبرنگار ایرنا، مسئول روابط عمومی جهاد کشاورزی مرودشت بودن، مسئولیت سردبیری هفته نامه را نیز بر عهده می گیرد.
عباس زارع صاحب امتیاز و مدیر مسئول هفته نامه تخت جمشید
وضعیت حال هفته نامه تخت جمشید
این روزها دیگر هفته نامه تخت جمشید آن هفته نامه ای نیست که می شناسیم، گرانی کاغذ باعث بالا رفتن هزینه های چاپ هفته نامه و چاپ گاه گاهی آن شد.
انتخاب سردبیرهای متعدد که هرکدام به نوبه خود جنجالی قلم می زدند باعث توجه مسئولان به هفته نامه می شد، اما به یکباره عباس زارع تصمیم می گیرد تا به جای انتخاب سردبیرهای جنجالی به سراغ شخصیت آرامی که زیاد اهل حاشیه نیست، برود و این تصمیم در کنار شرایط اقتصادی، سرآغاز افول هفته نامه می شود.
محمد حق پرست خبرنگاری است که مسئولیت های خبری متعددی دارد و به جز عملکرد موفقش در صداو سیما، در سایر مسئولیت هایش، چنگی به دل نمی زند و این پر مشغله بودن حق پرست در کنار شخصیت آرام و محافظه کارش باعث توجه مردم و مسئولان به هفته نامه های دیگر شد.
وضعیت نشریه به جایی رفت تا مردمی که همیشه منتظر دیدن خبرهای جنجالی بودند این بار باید ماشین حسابی بردارند تا خبرها را با هم جمع کنند که چندکیلو محصول کشاورزی در شهرستان مرودشت تولید شده است.
از طرفی عدم اعتقاد عباس زارع به گسترش ارتباطات از طریق دنیای مجازی هم فرصت آرشیو هفته نامه و تلاش های صورت گرفته در این چند سال را گرفت و هم باعث شد که عملکردها و اطلاعات و اخبار سال های گذشته که در ارزیابی مسئولان نقش بسزایی دارد، از دیدگاه همگان محروم بماند.
هرچند سایت مرودشت آنلاین تلاش کرد تا اندکی از اخبار هفته نامه را بازنشر و بایگانی کند اما چون این فعالیت ها پراکنده بود، نتیجه لازم بدست نیامد.
اما چه باید کرد؟
با توجه به شرایط اقتصادی مطبوعات و نیاز به دست یابی به تلاش های هفته نامه در سال های گذشته موارد زیر پیشنهاد می شود:
1- تعویض سردبیر ، تا هم بار مسئولیت های زیاد از دوش آقای حق پرست برداشته شود و هم رویکرد جنجالی هفته نامه به روال سابق برگردد.
2- راه اندازی سایت هفته نامه که هم به فعالیت های جدیدش ادامه بدهد و هم بایگانی تلاش های گذشته برای افراد حال و آینده نمایان شود.
3- بهتر است که هفته نامه با رویکرد علمی به دنبال تحلیل مسائل مرودشت باشد تا بتواند اثر گذاری بهتری داشته باشد زیرا کثرت مقاله ها با موضوعات مهم بدست قلم های احساسی، از تاثیرگذاری آن کاسته است.
4- استفاده از مشاوران مالی قطعا در بهبود وضعیت اقتصادی هفته نامه موثر است که می طلبد تا با یک برنامه ریزی مالی جدیدبا کمک مشاوران، مسائل مالی هفته نامه را حل کرد.
حال امیدواریم که در آینده شاهد فعالیت های بهتری از این هفته نامه در مرودشت باشیم.