سید یدالله حسینی در جلسه طرح پزشک خانواده شهری بیان داشت: با راه اندازی این مرکز بهداشتی ودرمانی زمینه جذب کلیه شهروندان مرودشتی در این طرح فراهم خواهد شد که امید آن است با رایزنی های بعمل آمده در آینده نزدیک کلنگ ساختمان آن به زمین زده شود.
حسینی با بیان این مطلب که طرح پزشک خانواده یکی از طرح های راهبردی نظام در حوزه سلامت است، بیان داشت: در صورت عدم همکاری وقصور بعضی از مجریان دراجرای این طرح خسارت جبران ناپذیری به حوزه سلامت ومردم وارد خواهد شد از این رو نسبت به رفع مشکلات وموانع این طرح لازم است از همه ظرفیت ها وتوانمندی های موجود استفاده بهینه ومطلوب شود.
وی افزود: ما باید برای اجرای مطلوب این طرح از هرگونه موانع ومشکلات احتمالی جلو باشیم وهرگز خودمان را حتی در موازات طرح قرار ندهیم ودر همین راستا لازم است همه متولیان ومجریان طرح پزشک خانواده به این طرح به عنوان یک پروژه ملی سلامت محور توجه داشته باشند.
وی با انتقاد ازعدم اطلاع رسانی در خصوص نحوه اجرا ومزیت های طرح پزشک خانواده اذعان داشت: برای اجرای قطعی طرح نیازمند فرهنگ سازی است که این امرمستلزم اطلاع رسانی از طریق تریبون نماز جمعه، تهیه بروشور، نصب بنر، ارسال پیامک و... است.
دکتر کسایی رئیس شبکه بهداشتی ودرمانی شهرستان مرودشت نیز گفت: تاکنون 147 هزار نفر از جمعیت شهری شهرستان که شامل شهر مرودشت وشهرهای سیدان ،رامجرد،درودزن وکامفیروز هستند در این طرح ثبت نام کرده اند که از این تعداد 114 هزار , 500پزشک آنها مشخص شده ودرحال دریافت خدمات هستند.
وی افزود: هرچند که تاکنون58پزشک در این طرح همکاری می کنند واز این تعداد 28پزشک تک شیفت و19پزشک بصورت دوشیفت می باشنداما با این آمار ثبت نامی که هر روز هم بر آن افزوده می شود هنوز هفت پزشک کمبود وجود دارد.