مهندس صمد رجا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي گفت: اگرچه اين شهرستان هنوز از راه كاملا توسعه يافته برخوردار نيست اما حجم محروميتهاي آن در حوزه راه بيشتر از ساير مناطق فارس هم نيست.
وي اظهارداشت: در برخي از مناطق استان فارس از جمله شهرستانهاي ممسني و شيراز، محروميتهاي مضاعفي در زمينه برخورداري از راه وجود دارد، اما در عين حال به راههاي شهرستان مرودشت نيز بيتوجهي نشده است.
معاون عمراني استانداري فارس گفت: در بازديدي كه در ماههاي گذشته از راههاي شهرستان مرودشت انجام شد،مشاهده شد كه حجم قابل توجهي از اعتبارات در راههاي اين شهرستان، هزينه و سرمايهگذاري شده است.
مهندس رجا گفت: فراواني راههاي شهرستان مرودشت و وجود اين شهرستان در مسير اصلي ترانزيت استان فارس به مناطق شمال و مركز كشور، اين شهرستان را از جايگاه مهمي برخوردار كردهاست و اين موضوع موجب شده تا سرمايهگذاري در راههاي شهرستان مرودشت در اولويت قرار گيرد.
بهگزارش خبرنگار ايرنا، وي گفت: باتشكيل كميته ويژه شناسايي نقاط حادثه خيز ونيازهاي شهرستان مرودشت در حوزه راه چنانچه اين شهرستان نياز به توجه بيشتر در بخش راه داشته باشد، موضوع توسط اين كميته بررسي خواهد شد.
معاون راه روستايي اداره كل راه و ترابري استان فارس نيز گفت: شهرستان مرودشت از نظر تراكم راههاي آسفالته روستايي مقام دوم را در استان فارس دارا است و به راههاي اين شهرستان توجه ويژه شده است.
مهندس عباس قوامي افزود: اكنون چهاردهطرح راهسازي و روكش آسفالت در شهرستان مرودشت در حال اجرا است كه اتمام اين طرحها در اولويت است.
به گفته وي اين طرحها از متوسط پيشرفت هشتاد و نه درصد برخوردار است و باتوجه به فراواني طرحهاي راهسازي در اين شهرستان و تعدد پروژهها اعتبارات موجود جوابگوي همه طرحهاي در حال اجرا دراين شهرستان نيست.
مهندس قوامي گفت: شهرستان مرودشت از سیصد و هشتاد و سهكيلومتر راه روستايي آسفالته، چهل و یکكيلومتر راه روستايي شوسه، سی و سه كيلومتر راه روستايي خاكي برخوردار است و هشتاد و سهدرصد از روستاهاي بالاي بیستخانوار جمعيت در اين شهرستان راه مناسب دارند.
معاون راه روستاييادارهكل راه و ترابري استان فارس افزود: باتلاش مسوولان استان فارس و شهرستان مرودشت، اميد است با افزايش اعتبارات راه روستايي در سال آينده بتوان روستاهاي فاقد راه مناسب در اين شهرستان را نيز از راه مناسب بهره مند ساخت.