صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • نباید در تله ترامپ افتاد!
  • حضور پر رنگ مردم مرودشت در راهپیمایی 22 بهمن
  • برگزاری طرح ملی دادرس در مرودشت
  • باید درد مزمن ساخت و ساز غیرمجاز در مرودشت ریشه کن شود
  • افتتاح پروژه‌های عمرانی کامفیروز شمالی و جنوبی
  • کارگاه دانش افزایی ویژه دبیران دوره اول و دوم متوسطه برگزارشد؛
  • افتتاح ۶۸ پروژه با اعتبار ۹۶۰۰ میلیارد ریال در دهه فجر
  • ۱۰ نشانه که ثابت می‌کند نسبت به سایرین «برتری ذهنی» دارید
  • گام بلند آموزش و پرورش در روابط برون سازمانی
  • بهره‌برداری از ۶۸ طرح زیرساختی در مرودشت
  • بدترین سال تاریخ جهان!
  • زنگ انقلاب در مدارس مرودشت طنین انداز شد
  • امام جمعه مرودشت: قحطی وکمبود برنج در شهری که مرکز تولید برنج محسوب می شود جای بسی تعجب است
  • پیام تبریک فرمانداری مرودشت به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر
  • گل‌ستون هخامنشی تخت‌جمشید مرمت می‌شود
  • پویش ملی " پلیس ما" در مرودشت برگزار شد.
  • بازدید سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت از کارخانجات آرد دادلی
  • بازگشت پیکر شهید مرزبانی پس از ۱۶ سال به مرودشت
  • اتمام حجت سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت با مدیران شهرستان
  • مدیر جهاد کشاورزی مرودشت سهم اختصاص یافته به کشاورزان شهرستان را شفاف‌سازی کند!
  • بازدید استاندار فارس از شرکت سالیذ مرغ مرودشت
  • فرمانداری مرودشت به کانون پاسخگویی و ارائه خدمات تبدیل خواهد شد
  • ثمره مقاومت مردم غزه باعث عقب نشینی دشمن گردید
  • جلسه شورای مسکن شهرستان مرودشت برگزار شد
  • مسکن ملی مرودشت در مسیر پیشرفت
  • ایدئولوژی توسعه‌ی راه‌های مواصلاتی حوزه انتخابیه از زبان آقای نماینده
  • شورای اسلامی شهر مرودشت تشکیل جلسه داد.
  • جهانبخش روستایی از مرودشت، به عنوان رئیس هیات شطرنج استان فارس انتخاب شد
  • بیش از ۶۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی دشت مرودشت زیر کشت گندم آبی و دیم
  • امضای تفاهم نامه آموزشی بین اداره آموزش و پرورش و زندان مرودشت
  •  

     

     


    نبود امنیت لازم در اتوبان شیراز اصفهان

    6003
    :كد
    يكشنبه 21 آبان 1402

    اکنون بر اساس گزارش رانندگانی که از این محور تردد کرده اند، معضل دیگری بروز کرده است.



     اتوبان اصفهان شیراز فاقد دوربین های امنیتی کافی و مراکز ایست و بازرسی پلیس راهور و نیروی انتظامی به تعداد لازم است و خطر سرقت و راهزنی خصوصا در ساعات نیمه شب رانندگان را تهدید می کند.
    هنوز مدت زیادی از افتتاح آزادراه اصفهان شیراز نگذشته که شیرینی گشایش این محور مواصلاتی به کام برخی رانندگان کامیون تلخ شده است. پیش از افتتاح این آزادراه نیز برخی کارشناسان درباره ضرورت توجه به موارد امنیتی هشدارهایی داده بودند.
    تصور می رفت بیشترین مشکلی که افتتاح عجولانه این اتوبان ایجاد کند ناآماده بودن تابلوها و سایر تجهیزات ایمنی جاده ای باشد اما اکنون بر اساس گزارش رانندگانی که از این محور تردد کرده اند، معضل دیگری بروز کرده است.


    توضیح این که برخی کاربران اتوبان اصفهان شیراز به ویژه رانندگان کامیون در تماس با تین نیوز از نبود امنیت لازم در این اتوبان گله و شکایت دارند. یکی از رانندگانی که اخیرا از این آزادراه عبور کرده از نبود دوربین های جاده ای به تعداد کافی در این محور سخن گفته و سرعت بالای بعضی خودروها را خطرآفرین توصیف کرده است.
     

    سرقت کامیون در اتوبان اصفهان شیراز
     

    یک راننده کامیون دیگر از سرقت خودرو و بار خود چند روز بعد از افتتاح آزادراه اصفهان به شیراز خبر داده و به خبرنگار تین نیوز گفت: تصور ما این بود که وقتی رئیس جمهوری که در دستگاه قضا از خود قاطعیت نشان داده یک اتوبان را شخصا افتتاح می کند موارد امنیتی آن را هم به مسئولان متذکر می شود اما ظاهرا این طور نبوده است.
    رضا افسری افزود: متاسفانه این اتوبان از نظر امنیتی شرایط خوبی ندارد. 24 مهرماه ساعت حدود 1 نیمه شب در اتوبان اصفهان شیراز ، حوالی پل سمیرم ، در حوزه استحفاظی خسرو و شیرین در حال رانندگی بودم که یک پژو پارس سفید جلوی خودروی من پیچید و با نشان دادن تابلوی ایست خواست توقف کنم. چند لحظه ای نگذشته بود که سرنشینان پژو پارس با اسلحه تهدید کردند اگر توقف نکنم به لاستیک جلو کامیون شلیک خواهند کرد. سارقان به محض توقف به من حمله کردند و با شوکر برقی به من شوک دادند و کامیون و بارش را به سرقت بردند.
    وی توضیح داد: بار کامیون 120 راس گوسفند بود و چوپان گوسفندها هم همراه بار بود که وی نیز مورد ضرب و شتم سارقان قرار گرفت و به همراه من ساعاتی در خودرو سارقان با چشم و دست های بسته اسیر بود و نهایتا ساعت 4 و نیم صبح با دست بسته و پای برهنه در بیابان رها شدیم.

     
    این راننده کامیون در ادامه تصریح کرد: سوال من از مسئولان امر این است که چگونه اتوبانی که 211 کیلومتر طول آن است را بدون پاسگاه و ایست بازرسی و دوربین امنیتی افتتاح کرده اند که دزدها  امنیت را از رانندگان کامیون سلب کنند.
    وی با استمداد از پلیس آگاهی برای دستگیری سارقان اتوبان اصفهان شیراز، بیان کرد: کامیون به فاصله چند روز بعد از سرقت پیدا شده ولی بار کامیون کماکان مفقود است.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    986
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari