به گزارش مرودشت نما؛ این پل از آثار بجا مانده از دوره صفوی بر روی رودخانه كُر و در مسير جاده شاهی بوده مسير باستانی كه تخت جمشيد را به شوش متصل می كرده است. ظاهرا قبل از ساخت اين پل، پل ديگری در اين نقطه بوده و در بازسازی كه در دوران صفوی انجام شده، آثار پل قديمی از بين رفته است. در حال حاضر از اين پل چيزی جز چند پايه و نشانی از يكی از دهانه های پل باقی نمانده است. چيزی كه در مشاهدات درك شده است اينگونه بود كه ظاهرا پل دارای هفت دهانه بوده و ارتفاع تقريبی آن از كف فعلی رودخانه، چيزی بين ١٠ تا ١٥ متر بود.
اندازه هر دهانه تقريبا ١٣ متر و قطر هر پايه تقريبا ٧ متر بوده كه با اين حساب، طول آن بيش از ١٢٠ متر مي شود. عرض آن هم در حدود ٧ متر بوده و می توان گفت در مقايسه با سی و سه پل اصفهان، پل كوچكی بوده ولی قطعا از پل خان مرودشت بسيار بزرگتر است.
از رد آب بر روی پايه های پل مي توان حدس زد عمق رودخانه كر در زمان پر آبی بين ٣ تا ٧ متر متغير بوده است. در حال حاضر رودخانه كر خشك است. در حدود سالهای ١٣٤٠، آثاری از يك كاروانسرای دوره هخامنشی (يا ساسانی) در نزديكی پل گزارش شده كه متاسفانه نتوانستم پيدا كنم.