صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • زنگ انقلاب در مدارس مرودشت طنین انداز شد
  • امام جمعه مرودشت: قحطی وکمبود برنج در شهری که مرکز تولید برنج محسوب می شود جای بسی تعجب است
  • پیام تبریک فرمانداری مرودشت به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر
  • گل‌ستون هخامنشی تخت‌جمشید مرمت می‌شود
  • پویش ملی " پلیس ما" در مرودشت برگزار شد.
  • بازدید سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت از کارخانجات آرد دادلی
  • بازگشت پیکر شهید مرزبانی پس از ۱۶ سال به مرودشت
  • اتمام حجت سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت با مدیران شهرستان
  • مدیر جهاد کشاورزی مرودشت سهم اختصاص یافته به کشاورزان شهرستان را شفاف‌سازی کند!
  • بازدید استاندار فارس از شرکت سالیذ مرغ مرودشت
  • فرمانداری مرودشت به کانون پاسخگویی و ارائه خدمات تبدیل خواهد شد
  • ثمره مقاومت مردم غزه باعث عقب نشینی دشمن گردید
  • جلسه شورای مسکن شهرستان مرودشت برگزار شد
  • مسکن ملی مرودشت در مسیر پیشرفت
  • ایدئولوژی توسعه‌ی راه‌های مواصلاتی حوزه انتخابیه از زبان آقای نماینده
  • شورای اسلامی شهر مرودشت تشکیل جلسه داد.
  • جهانبخش روستایی از مرودشت، به عنوان رئیس هیات شطرنج استان فارس انتخاب شد
  • بیش از ۶۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی دشت مرودشت زیر کشت گندم آبی و دیم
  • امضای تفاهم نامه آموزشی بین اداره آموزش و پرورش و زندان مرودشت
  • تفاوتی بین دانشجویان بین‌الملل و ایرانی نیست
  • دست گیری ۵ گروه شکارچی غیرمجاز در منطقه‌ی حفاظت شده سد درودزن شهرستان مرودشت
  • تخلفات و تصرفات درد سرساز
  • باز طراحی موزه جهانی تخت جمشید آغاز شد
  • هدف ما در وزنه برداری فارس، رسیدن به مدال المپیک است
  • تخصص، قانونمداری، پاکدستی و همسویی با گفتمان دولت معیار انتصاب مدیران شهرستان خواهد بود.
  • جلسه رفع مشکلات کارخانه قند و پیگیری مسائل بهداشتی و مسئولیت‌های اجتماعی آن
  • مراسم تکریم و معارفه فرماندار ویژه شهرستان مرودشت برگزار شد.
  • تعطیلی کلینیک مامایی درمانگاه خاتم الانبیا بیمارستان مرودشت
  • ما و آینده ایران
  • آیین تجلیل از بانوان شاغل در شهرداری مرودشت
  •  

     

     

    در پی کمبود آب شرب در چند نقطه شهر مرودشت برگزار شد
    جلسه فوق‌العاده مدیریت بحران با حضور فرماندار ویژه شهرستان مرودشت

    5833
    :كد
    سه شنبه 13 تير 1402

    به‌گزارش روابط‌عمومی فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت در پی کمبود آب شرب در چند نقطه شهر مرودشت جلسه فوق‌العاده ستاد مدیریت بحران به ریاست فرماندار ویژه شهرستان مرودشت برگزار شد.




    به‌گزارش روابط‌عمومی فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت در پی کمبود آب شرب در چند نقطه شهر مرودشت جلسه فوق‌العاده ستاد مدیریت بحران به ریاست فرماندار ویژه شهرستان مرودشت برگزار شد.

    دکتر اسماعیل خوشبخت در این جلسه با بیان اینکه درپی شکستگی هر دو خط لوله اصلی انتقال آب شرب به مرودشت از سد درودزن، نزدیک به چهل و هشت ساعت انتقال آب به شهر مرودشت از سد درودزن کاملاً متوقف شد گفت: در دقایق نخست حادثه، ضمن هماهنگی با ستاد مدیریت بحران استان، ستاد مدیریت بحران شهرستان تشکیل جلسه داده و کلیه ادارات و دستگاه‌های اجرایی استانی و شهرستانی جهت ترمیم و تعویض خطوط آب و رفع مشکل سریعاً حاضر شده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، مشکل رفع گردید. وی افزود: از ساعت بیست و سه روز یکشنبه خط لوله ترمیم و از ساعت سه بامداد روز بعد، آب در خطوط لوله جریان یافت.

    دکتر خوشبخت تصریح کرد: بدلیل قطع کامل آب و خالی شدن تمام شبکه های انتقال و توزیع آب در سطح شهر مرودشت، فرآیند رسیدن آب به تمام نقاط شهر اندکی زمان‌بر است که البته تا رسیدن آب تا آخرین نقطه، با استفاده از روش‌های جایگزین تلاش داریم آبرسانی به این مناطق را انجام دهیم. وی افزود: چاه‌های آب شرب ذخیره، در مدار استفاده قرار گرفته و علاوه‌برآن تعداد دوازده تانکر در نقاطی که با مشکل کمبود آب شرب مواجه‌اند آب‌رسانی را انجام می‌دهند و اقدام به پر کردن مخازن آب منازل مسکونی می‌نمایند. فرماندار ویژه شهرستان مرودشت با تقدیر از صبر و شکیبایی مردم شریف شهر مرودشت تأکید کرد: از هر ظرفیت، امکانات و نیروی ممکن در سطح استان و شهرستان جهت ترمیم خطوط و آب‌رسانی به همشهریان عزیز استفاده‌شده است و به امید خداوند به‌زودی و با رسیدن آب به تمام نقاط، مشکل کمبود آب شرب به‌صورت کامل رفع می‌شود. وی افزود: در چند نقطه مانند شهرک بهارستان و بخش‌هایی از شهرک فرهنگیان، خیابان طالقانی و مدرس مشکل کمبود آب شرب وجود دارد که با استفاده از چاه‌های ذخیره آب شرب و آب‌رسانی سیار، تلاش داریم مشکل کمبود آب را تا رسیدن آب به تمام نقاط مرتفع نماییم.

    رئیس شورای تأمین شهرستان مرودشت با بیان این‌که متأسفانه برخی اخبار نادرست که عامدانه یا غیر عامدانه منتشر می‌شوند بر میزان نگرانی مردم می‌افزایند گفت: اخبار نادرستی مانند شکستن مجدد خط لوله و یا مسائل این‌گونه، کاملاً کذب و نادرست بوده و کمبود آب شرب تنها بدلیل خالی شدن خطوط انتقال و شبکه آب‌رسانی به مدت چهل و هشت ساعت و زمان بر بودن رسیدن آب به تمام نقاط شهر مرودشت است لذا به‌منظور جلوگیری از انتشار اخبار نادرست، انتظار میرود همشهریان عزیز، اخبار را تنها از ستاد مدیریت بحران شهرستان، و از طریق مراجع ذیربط و روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت دنبال نمایند.

    دکتر خوشبخت در پایان با قدردانی دوباره از صبر و شکیبایی ارزشمند مردم شریف و عزیز مرودشت گفت: تمامی مدیران و رؤسای ادارات و دستگاه‌های اجرایی در سطح استان و شهرستان به‌صورت شبانه‌روزی و بدون استراحت از تمام توان در جهت رفع مشکل استفاده نموده و در حال کمک و همکاری هستند و بعنوان خادمین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم شریف شهرستان مرودشت شایسته قدردانی هستند.

    روابط‌عمومی فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1519
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari