صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • نباید در تله ترامپ افتاد!
  • حضور پر رنگ مردم مرودشت در راهپیمایی 22 بهمن
  • برگزاری طرح ملی دادرس در مرودشت
  • باید درد مزمن ساخت و ساز غیرمجاز در مرودشت ریشه کن شود
  • افتتاح پروژه‌های عمرانی کامفیروز شمالی و جنوبی
  • کارگاه دانش افزایی ویژه دبیران دوره اول و دوم متوسطه برگزارشد؛
  • افتتاح ۶۸ پروژه با اعتبار ۹۶۰۰ میلیارد ریال در دهه فجر
  • ۱۰ نشانه که ثابت می‌کند نسبت به سایرین «برتری ذهنی» دارید
  • گام بلند آموزش و پرورش در روابط برون سازمانی
  • بهره‌برداری از ۶۸ طرح زیرساختی در مرودشت
  • بدترین سال تاریخ جهان!
  • زنگ انقلاب در مدارس مرودشت طنین انداز شد
  • امام جمعه مرودشت: قحطی وکمبود برنج در شهری که مرکز تولید برنج محسوب می شود جای بسی تعجب است
  • پیام تبریک فرمانداری مرودشت به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر
  • گل‌ستون هخامنشی تخت‌جمشید مرمت می‌شود
  • پویش ملی " پلیس ما" در مرودشت برگزار شد.
  • بازدید سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت از کارخانجات آرد دادلی
  • بازگشت پیکر شهید مرزبانی پس از ۱۶ سال به مرودشت
  • اتمام حجت سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت با مدیران شهرستان
  • مدیر جهاد کشاورزی مرودشت سهم اختصاص یافته به کشاورزان شهرستان را شفاف‌سازی کند!
  • بازدید استاندار فارس از شرکت سالیذ مرغ مرودشت
  • فرمانداری مرودشت به کانون پاسخگویی و ارائه خدمات تبدیل خواهد شد
  • ثمره مقاومت مردم غزه باعث عقب نشینی دشمن گردید
  • جلسه شورای مسکن شهرستان مرودشت برگزار شد
  • مسکن ملی مرودشت در مسیر پیشرفت
  • ایدئولوژی توسعه‌ی راه‌های مواصلاتی حوزه انتخابیه از زبان آقای نماینده
  • شورای اسلامی شهر مرودشت تشکیل جلسه داد.
  • جهانبخش روستایی از مرودشت، به عنوان رئیس هیات شطرنج استان فارس انتخاب شد
  • بیش از ۶۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی دشت مرودشت زیر کشت گندم آبی و دیم
  • امضای تفاهم نامه آموزشی بین اداره آموزش و پرورش و زندان مرودشت
  •  

     

     

    از مرحله‌ی نیمه نهایی لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های استان فارس:
    هلدینگ سالیذ مرودشت از صعود به فینال باماند

    5738
    :كد
    شنبه 5 فروردين 1402

    شهرداری مرودشت و اهورا نی‌ریز فینالیستهای لیگ برتر فوتسال استان فارس




    از مرحله‌ی نیمه نهایی لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های استان فارس، بعدازظهر امروز جمعه(۲۶ اسفندماه۱۴۰۱) دو تیم هلدینگ سالیذ مرودشت و اهورا نیریز در سالن ورزشی امام علی(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت به مصاف هم رفتند.

    از مرحله‌ی نيمه نهایی لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های استان فارس امروز جمعه(۲۶ اسفندماه۱۴۰۱) و از ساعت ۱۴ دو تیم هلدینگ سالیذ نماینده مرودشت و اهورا نماینده نی‌ریز به مصاف هم رفتند.

    دو تیم در حالی بازی برگشت را برگزار می‌کردند که، جمعه هفته گذشته تیم هلدینگ موفق شده بود در نی‌ریز یک امتیار با ارزش را کسب کند.


    این دیدار که به قضاوت محمدمهدی حقوقی،  علی اباذری و داود زارع به ترتيب بعنوان داورهای اول، دوم و سوم برگزارشد، از دقایق نخست با حملات پی‌درپی سالیذی ها آغاز شد تا اینکه در دقیقه ۷ بازی،  محمد حیدری بازیکن تکنیکی سالیذ با یک ضرب زیبا قفل دروازه نی‌ریز را باز کرد و درست ۴ دقیقه بعد از گل سالیذ، در دقیقه ۱۱، مجتبی کریمی بازیکن شماره ۱۰ میهمان با زدن گل تساوی بازی را برابر کرد.


    در ادامه سالیذی ها دو موقعیت خطرناک دیگر  بر روی دروازه حریف ایجاد کردند که هر دو موقعیت با بی دقتی بازیکنان این تیم به هدر رفت تا هر دو تیم‌نیمه نخست را با تساوی ۱ بر ۱ به پایان برسانند.


    با شروع نیمه دوم این تیم هلدینگ سالیذ مرودشت بود که با حملات گسترده و پی در پی خود بر روی دروازه حریف چند موقعیت خطرناک را بودجود آورد که موقعیت ها، یکی پس از دیگری از دست رفت. در دقیقه ۱۲ نیمه دوم بازیکن نی‌ریز در یک‌ موقعیت خطرناک و تک به تک با دروازه‌بان سالیذ، داوود نام آور مانع از گلزنی این بازیکن شد.


    سرعت قابل قبول بازی از سوی هر دو تیم باعث شد دو تیم با ضرب آهنگ هجومی تر، موقعیتهایی را بر روی دروازه ها خلق کنند اما در پایان وقت دوم بازی با سوت داور بازی، نیمه دوم بدون رد و بدل شدنی گلی کار به وقت اضافه کشیده شد.


    در وقت اضافه نیمه نخست بازی،دو تیم با احتیاط بیشتری یکدیگر را محک زدند ک در ادامه دوموقعیت خطرناکی که بازیکنان سالیذ بر روی دروازه حریف ایجاد کرد، گلر این تیم با هوشیاری هر دو موقعیت را دفع کرد تا در ۵ دقیقه نخست وقت اضافه کار به وقت اصافه نیمه دوم کشیده شود.
     

    به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اخبار مرودشت در ۵ دقیقه وقت اضافه دوم بازیکن شوت زن تیم‌نی‌ریز، سیدعارف اعتباری در دقیقه دوم با یک شوت سرکش برای بار دوم دروازه تیم سالیذ را باز کرد تا این همراه با شهرداری مرودشت که در زرین دشت به مصاف این تیم رفته بود به فینال لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های استان فارس صعود کند و تیم سالیذ مرغ علیرغم شایستگی از صعود باز ماند.


    منبع:اخبار مرودشت



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1598
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari