صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • نباید در تله ترامپ افتاد!
  • حضور پر رنگ مردم مرودشت در راهپیمایی 22 بهمن
  • برگزاری طرح ملی دادرس در مرودشت
  • باید درد مزمن ساخت و ساز غیرمجاز در مرودشت ریشه کن شود
  • افتتاح پروژه‌های عمرانی کامفیروز شمالی و جنوبی
  • کارگاه دانش افزایی ویژه دبیران دوره اول و دوم متوسطه برگزارشد؛
  • افتتاح ۶۸ پروژه با اعتبار ۹۶۰۰ میلیارد ریال در دهه فجر
  • ۱۰ نشانه که ثابت می‌کند نسبت به سایرین «برتری ذهنی» دارید
  • گام بلند آموزش و پرورش در روابط برون سازمانی
  • بهره‌برداری از ۶۸ طرح زیرساختی در مرودشت
  • بدترین سال تاریخ جهان!
  • زنگ انقلاب در مدارس مرودشت طنین انداز شد
  • امام جمعه مرودشت: قحطی وکمبود برنج در شهری که مرکز تولید برنج محسوب می شود جای بسی تعجب است
  • پیام تبریک فرمانداری مرودشت به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر
  • گل‌ستون هخامنشی تخت‌جمشید مرمت می‌شود
  • پویش ملی " پلیس ما" در مرودشت برگزار شد.
  • بازدید سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت از کارخانجات آرد دادلی
  • بازگشت پیکر شهید مرزبانی پس از ۱۶ سال به مرودشت
  • اتمام حجت سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت با مدیران شهرستان
  • مدیر جهاد کشاورزی مرودشت سهم اختصاص یافته به کشاورزان شهرستان را شفاف‌سازی کند!
  • بازدید استاندار فارس از شرکت سالیذ مرغ مرودشت
  • فرمانداری مرودشت به کانون پاسخگویی و ارائه خدمات تبدیل خواهد شد
  • ثمره مقاومت مردم غزه باعث عقب نشینی دشمن گردید
  • جلسه شورای مسکن شهرستان مرودشت برگزار شد
  • مسکن ملی مرودشت در مسیر پیشرفت
  • ایدئولوژی توسعه‌ی راه‌های مواصلاتی حوزه انتخابیه از زبان آقای نماینده
  • شورای اسلامی شهر مرودشت تشکیل جلسه داد.
  • جهانبخش روستایی از مرودشت، به عنوان رئیس هیات شطرنج استان فارس انتخاب شد
  • بیش از ۶۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی دشت مرودشت زیر کشت گندم آبی و دیم
  • امضای تفاهم نامه آموزشی بین اداره آموزش و پرورش و زندان مرودشت
  •  

     

     

    فرماندار شهرستان مرودشت:
    افتتاح شصت و هفت پروژه در شهرستان مرودشت در هفته دولت

    4924
    :كد
    دوشنبه 6 شهريور 1396

    نجیب زاده گغت: : شصت و هفت پروژه با اعتباری بالغ بر نود و هفت میلیارد تومان در شهرستان مرودشت در هفته دولت افتتاح خواهد شد



    به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مرودشت،علی اکبر نجیب زاده فرماندار شهرستان مرودشت به مناسبت هفته دولت و در پیش از خطبه های نماز جمعه ضمن تبریک این هفته گزارشی از عملکرد و دستاوردهای دولت ارائه نمود. نجیب زاده بابیان اینکه امیدوارم که بتوانیم رهرو راه شهیدان باشیم و با تاکید بر اینکه بدون تردید دلیل ماندگاری شهدا من جمله شهیدان رجایی و باهنر، اخلاق، سلامت و خدمت به مردم است گفت: اگر صادقانه به مردم خدمت کنیم و در جهت رفع مشکلات و مسائل مردم گام برداریم مردم نیز در مقابل حمایت خواهند کرد.

    فرماندار شهرستان مرودشت اذعان داشت در انتخابات اخیر ریاست جمهوری، حضور پرشور و آگاهانه مردم امنیت ملی را تضمین کرد و افزود: بعلاوه این انتخابات نشان داد مردم از میان دیدگاه های مختلف، به گفتمان،اهداف و برنامه های رئیس جمهور منتخب خویش رای دادند. وی افزود:مردم با رای خود نشان دادند به دنبال اصلاح اقتصادی هستند و میخواهند که اقتصاد کشور در مسیر درست و اصولی حرکت کند.نجیب زاده ادامه داد:مردم مشاهده کردند که دولت آقای روحانی در چهار سال گذشته با سختکوشی و تلاش فراوان در حوزه های اقتصاد و گسترش مناسبات سیاسی با جهان توانسته است زمینه را برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور فراهم کند.

    نماینده عالی دولت در شهرستان با تاکید بر اینکه برنامه اقتصادی دولت دوازدهم تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی است گفت:اتکای بودجه به درآمد نفت باعث شده است با نوسان قیمت نفت کشور دچار مشکل شود که با تحقق اقتصاد مقاومتی روز به روز وابستگی بودجه به نفت کاهش خواهد یافت.نجیب زاده بیان داشت در شهرستان مرودشت خدمات خوبی توسط دولت انجام شده است و گفت:امسال و درهفته دولت شصت و هفت پروژه با اعتباری بالغ بر نود و هفت میلیارد تومان و در فصلهای گازرسانی، راه، آموزش، بهداشت، کشاورزی و منابع طبیعی، دفاع، برق و انرژی و دامپزشکی در شهرستان مرودشت افتتاح خواهد شد.


    نجیب زاده با بیان اینکه حرکت دولت در مسیر درستی است گفت:امید داریم با کارها و اقدامات اصولی و زیربنایی که دولت در چهار سال گذشته انجام داده و در چهار سال آینده انجام خواهد داد مشکلات مردم و کشور کمتر شود. وی افزود:در بخش کشاورزی و کشت گندم و علیرغم خشکسالی، با آموزش کشاورزان در استفاده درست از منابع آب نسبت به قبل میزان گندم بیشتری برداشت شده است و از طرفی با کشت گیاهان دارویی و گیاهانی که به آب کمتری نیاز دارند توانسته ایم علاوه بر ایجاد اشتغال، مصرف آب در بخش کشاورزی را مدیریت کنیم. وی ادامه داد: تا اوایل سال93 بین یک و نیم تا دو میلیارد تومان به تخت جمشید اختصاص داده میشد اما از سال 94 و با اختصاص یک ردیف بودجه به تخت جمشید، پانصد میلیون تومان به این رقم اضافه گردید و در سال 95 نیز این مبلغ به ده میلیارد تومان رسید که بصورت کامل نیز جذب شد.فرماندار شهرستان مرودشت در پایان بیان داشت: امیدوارم با کمک مردم و همت و تلاش مسئولین، بتوانیم شاهد رونق و آبادی روزافزون شهرستان مرودشت باشیم.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    4378
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari