صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • ۶۵ میلیارد ریال اعتبار، اما بدون نتیجه؛
  • سکان دار بنیاد مسکن مرودشت تغییر کرد
  • ایستادگی اقتصادی ایران؛ پاسخ تازه به فشارهای آمریکا
  • سارق اماکن دولتی در مرودشت دستگیر شد
  • برداشت ۱۷۰۰ تن گردو از باغات شهرستان مرودشت
  • کشف اشیا تاریخی از قاچاقچیان در مرودشت
  • پایان برداشت بادام درختی از بادامستانهای مرودشت
  • از اعتبار برای فرهنگ تا کنسرت در تخت جمشید
  • ارائه تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای پرواربندی مرودشت
  • مسئولان حق کوتاهی و کم‌فروشی در خدمت به مردم را ندارند
  • کشف گازوئیل قاچاق در مرودشت
  • پایان رقابت‌های کشتی آزاد در مرودشت
  • سیدمختار امیری فرماندار مرودشت: محور تخت جمشید باید هرچه سریع‌تر ساماندهی شود
  • بلاتکلیفی ۲۰ ساله پروژه‌های پی‌سرابنا باید هرچه سریع‌تر پایان یابد
  • پیگیری مطالبات مدیریت شهری شهرداری های حوزه انتخابیه در سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور
  • درخشش هانیه زارع وزنه بردار فارسی با کسب یک مدال نقره و ۲ برنز قهرمانی کشور
  • امام جمعه مرودشت گفت:ضعف ها و کمبودها نیازمند برنامه‌ریزی و اقدامات لازم است، نه برجسته سازی
  • درخشش حسین روزگار از مرودشت در پرتاب دیسک
  • فرماندار شهرستان مرودشت از تحویل ۲هزار مسکن ملی به متقاضیان تا پایان سال خبر داد
  • افتتاح پروژه مرکز جامع سلامت کناره و مجتمع خوراک دام حسن آباد با حضور معاون هماهنگی استانداری فارس
  • افتتاح پروژه های هفته دولت با حضور وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی در مرودشت
  • افتتاح کارخانه خوراک آماده دام همیار نیک جنوب پارسه
  • امیرمحمد علمداری و طاها اسفندیاری بر سکوی دوم ربات‌های جنگجو کشور
  • بیش از ۱۰ واحد آموزشی با آغاز سال تحصیلی افتتاح می‌شود
  • مردم بصیر ایران همیشه ثابت کرده‌اند که از توطئه دشمن نمی‌ترسند
  • چرا دانش انباشته مرمتگران مرودشت باید در صیانت از تخت‌جمشید و نقش‌رستم به رسمیت شناخته شود؟
  • کشف اموال باستانی در مرودشت
  • ۶ هزار متر از مسیر ورودی تخت‌جمشید مرودشت زیر تیغ بهسازی
  • مهدی رزمیان، پرچم افتخار مرودشت در گرندپری کره‌جنوبی
  • شکرهای قاچاق به مقصد نرسید
  •  

     

     

    چراغی مدیر آموزش و پرورش مرودشت:
    لازم است فرهنگ آموزش را در بین خانواده ها پیاده کنیم

    4906
    :كد
    يك شنبه 29 مرداد 1396

    مرتضی چراغی گفت: موفقیت های آموزش و پرورش مرودشت بیشتر از زمانی شروع شد که که به آموزش خانواده ها اهمیت داده ایم بنابراین لازم است فرهنگ آموزش را در بین خانواده ها پیاده کنیم .



     

    به گزارش مرودشت نما مدیر آموزش و پرورش مرودشت  در نشست خبری با خبرنگاران گفت: در ابتدا لازم است تشکر ویژه از خبرنگاران داشته باشم به این علت که آموزش و پرورش توسط رسانه ها به حاشیه نرفته است و اگر انتقادی بوده است به صورت خصوصی مطرح شده است.


    مرتضی چراغی در مورد اهمیت بحث آموزش گقت: آموزش و پرورش در کشورها و استان هایی که به آن اهمیت داده شده به توسعه آن منطقه کمک زیادی کرده است.

    چراغی افزود: موفقیت های  آموزش و پرورش مرودشت بیشتر از زمانی شروع شد که که به آموزش خانواده ها اهمیت داده ایم الآن بسیاری از خانواده ها دغدغه ی پیشرفت فرزند خود را دارند و لازم است فرهنگ آموزش را در بین خانواده ها پیاده کنیم .

    استان یزد 21 سال است در کشور رتبه اول آموزش را دارد و من با سفرهای مختلف نسبت به این استان دریافته ام که تنها مسئله ای که این استان نسبت به شهر ما جلوتر هستند بحث فرهنگ آموزش خانواده  است و هزینه زیادی برای فرزندان در زمینه آموزش صرف می کنند و با کار بر روی این ضعف در بین خانواده های مرودشت تا حدودی زیادی پیشرفت  بدست آمده است. به عنوان مثال رضا دانشمندی دانش آموز رشته تجربی مرودشت امسال رتبه 13 کشور را بدست آورده است که این موفقیت بدلیل وجود یک برنامه ریزی مدون  6-7 ساله با کمک خانواده وی بوده است.

    چراغی در خصوص موفقیت های دیگر آموزش و پرورش مرودشت افزود: در حوزه بهداشت و همچنین حوزه پیشگیری دو سال است که به صورت متوالی کارشناسان مربوطه اداره آموزش پرورش مرودشت مقام اول استان را کسب می کنند. در حوزه تربیت بدنی و سلامت در مجموع مسابقات رتبه سوم استان کسب شده است دانش آموزان مدرسه روحانی و مهر در حوزه ورزش به حدی قوی بودند که مدرسه شان به عنوان مدرسه قهرمان انتخاب شد و تیم مدرسه به رقابت های کشوری راه یافت. همچنین سال گذشته از مجموعه 52 منطقه در آموزش ابتدایی مقام هشتم را داشتیم و در آموزش متوسطه مقام پنجم را داشتیم و در حوه پژوهشی چند تیم از معلمان مرودشتی به حوزه کشوری راه یافتند و در حوزه پژوهش تیم اقدام پژوهی معلمان مرودشت در رشته زبان خارجه مقام اول را کسب کدند.


    چراغی در مورد کمبود فضاهای آموزشی گقت: به علت مهاجرت مردم از روستاهای اطراف در اثر خشکسالی و حضور فراوان اتباع خارجی در مرودشت روز به روز با کاهش فضای فیزیکی مواجه هستیم.


    دو مدرسه خیر ساز در هفته دولت افتتاح خواهد شد که در یکی این از مدارس خیر مربوطه 700 میلیون تومان هزینه کرده است و که 300 میلیون آن در حیاط مدرسه هزینه شده است. همچنین یک دارالقرآن در خیابان روزگار که خیرساز است نیز در هفته دولت افتتاح خواهد شد.


    وی در مورد کیفیت آموزش افزود: کیفیت آموزش دغدغه ی همه ی نظام های دنیا است . زمانی به کیفیت می توان پرداخت که عدالت آموزش اجرا شود اما متاسفانه آموزش در روستاها و بخش ها به علت حضور معلمان کم تجربه پایین است. یکی از علل مهاجرت به جز شغل کیفیت بالاتر آموزش در شهر ها نسبت به روستاها است و چون فرایند جذب نیرو در آموزش و پرورش فرآیند صحیح را طی نمیکند شاهد پایین آمدن کیفیت آموزش بوده ایم .


    وی در مورد حضور افاغنه در مدارس مرودشت و مشکلاتی که برای دانش آموزان به خصوص از نظر فرهنگی ایجاد کرده اند گفت: در بحث آموزش اتباع خارجی(افاغنه)نمی توان جلو آموزش انها را گرفت همانطور که ما در صورت مهاجرت به یک کشور پیشرفته انتظار استفاده از امکانات آموزش آنها را داریم وظیفه دولت است به آموزش افاغنه کمک کند اما باید برای اتباع خارجی برنامه داشت چون ممکن است در آینده مشکلاتی ایجاد کنند از لحاظ امیتی نمی توانیم اتباع خارجی را در یک منطقه جمع آوری کرد اما با برنامه ریزی اتباع خارجی را به مدارس حاشیه ای فرستادیم تا مدارس اصلی شهر دچار مشکل نشود.


    مدیر آموزش و پرورش مرودشت افزود: طلاق و فضای مجازی تاثیر زیادی روی آموزش فرزندان دارد و کوچکترین مشکل بین پدر ومادر تاثیر منفی شدید بر فرزند دارد.


    وی در مورد نظارت بر مدارس غیر انتفاعی گفت:  14% دانش آموزان مرودشت در مدارس غیر دولتی آموزش می بینند با توجه به مشکلات دولت قرار است این مدارس گسترش یابند . در مدارس غیر دولتی تشکیلات افرادی به عنوان معلم وارد میشوند که در بسیاری موارد علیرغم مدارک بالا با حداقل حقوق مشغول به کار میشوند بدون هیچ افزایش حقوق یا ترفیع  درجه. در مرودشت چند سال قبل نظارت خوبی روی مدارس غیردولتی وجود نداشت چون تعداد مدارس زیاد و تعداد کارشناسان اداره در این مورد کم بود اما با به کار گرفتن حدود شش نفر از مدیران باتجربه بازنشسته در این مورد نظارت بهتری در این مورد داشته و ساماندهی بهتری انجام شده است .


    وی در مورد کمبود امکانات آموزش و پرورش در حاشیه شهر گفت: ساخت استخر فرهنگیان در مدرسه شبانه روزی فاطمیه قولی بود که نماینده مرودشت با همکاری رییس نوسازی مدارس داده بودند که متاسفانه با عملی نشدن قول رییس نوسازی بر زمین مانده است و کانون های فرهنگی و هنری نیز اکثر در مرکز شهر وجود دارند حاشیه شهر از این مورد بی نصیب مانده است .


    وی اضاقه کرد ساختمان قدیم نهضت سواد آموزی در کنار پمپ بنزین به مرکز سلامت دانش آموزی تبدیل خواهد شد وزیر نظر شبکه بهداشت با همکاری پزشکان طرحی اداره خواهد شد.

    چراغی در پایان با بیان اینکه در کشورهای جهان سوم سیاست رمز ماندگاری است اما در کشورهای پیشرفته آموزش و فرهنگ رمز ماند گاری است از نگاه سیاسی به آموزش انتقاد کرد.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    5121
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari