صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • نباید در تله ترامپ افتاد!
  • حضور پر رنگ مردم مرودشت در راهپیمایی 22 بهمن
  • برگزاری طرح ملی دادرس در مرودشت
  • باید درد مزمن ساخت و ساز غیرمجاز در مرودشت ریشه کن شود
  • افتتاح پروژه‌های عمرانی کامفیروز شمالی و جنوبی
  • کارگاه دانش افزایی ویژه دبیران دوره اول و دوم متوسطه برگزارشد؛
  • افتتاح ۶۸ پروژه با اعتبار ۹۶۰۰ میلیارد ریال در دهه فجر
  • ۱۰ نشانه که ثابت می‌کند نسبت به سایرین «برتری ذهنی» دارید
  • گام بلند آموزش و پرورش در روابط برون سازمانی
  • بهره‌برداری از ۶۸ طرح زیرساختی در مرودشت
  • بدترین سال تاریخ جهان!
  • زنگ انقلاب در مدارس مرودشت طنین انداز شد
  • امام جمعه مرودشت: قحطی وکمبود برنج در شهری که مرکز تولید برنج محسوب می شود جای بسی تعجب است
  • پیام تبریک فرمانداری مرودشت به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر
  • گل‌ستون هخامنشی تخت‌جمشید مرمت می‌شود
  • پویش ملی " پلیس ما" در مرودشت برگزار شد.
  • بازدید سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت از کارخانجات آرد دادلی
  • بازگشت پیکر شهید مرزبانی پس از ۱۶ سال به مرودشت
  • اتمام حجت سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت با مدیران شهرستان
  • مدیر جهاد کشاورزی مرودشت سهم اختصاص یافته به کشاورزان شهرستان را شفاف‌سازی کند!
  • بازدید استاندار فارس از شرکت سالیذ مرغ مرودشت
  • فرمانداری مرودشت به کانون پاسخگویی و ارائه خدمات تبدیل خواهد شد
  • ثمره مقاومت مردم غزه باعث عقب نشینی دشمن گردید
  • جلسه شورای مسکن شهرستان مرودشت برگزار شد
  • مسکن ملی مرودشت در مسیر پیشرفت
  • ایدئولوژی توسعه‌ی راه‌های مواصلاتی حوزه انتخابیه از زبان آقای نماینده
  • شورای اسلامی شهر مرودشت تشکیل جلسه داد.
  • جهانبخش روستایی از مرودشت، به عنوان رئیس هیات شطرنج استان فارس انتخاب شد
  • بیش از ۶۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی دشت مرودشت زیر کشت گندم آبی و دیم
  • امضای تفاهم نامه آموزشی بین اداره آموزش و پرورش و زندان مرودشت
  •  

     

     


    نشست رئیس ارشاد و خانه مطبوعات

    4671
    :كد
    چهارشنبه 4 اسفند 1395

    نشست مشترک هیئت رئیسه خانه مطبوعات و رئیس ارشاد برگزار شد



     به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مرودشت؛ نشست مشترک رئیس اداره و هیئت رئیسه خانه مطبوعات شهرستان مرودشت برگزار گردید. دراین نشست که با هدف بررسی وضع موجود وتبیین راهکارهای کیفیت بخشی به حوزه خبر در شهرستان مرودشت برگزار گردید اعضاء هیئت رئیسه خانه مطبوعات به بیان دیدگاه های خود و طرح مسائل موجود در این حوزه پرداختند.
    در ابتدای این جلسه محمد دبیری خزانه دار خانه مطبوعات ضمن اعلام ضرورت برگزاری آزمون جهت تعیین سطح خبرنگاران شهرستان گفت: نباید کیفیت کار در فضای رسانه بدلیل حضور پرتعداد خبرنگاران، فدای کمیت شود.
    رضا فلاح مسئول روابط عمومی خانه مطبوعات با اشاره به ضرورت پرهیز از افزایش بی رویه تعداد اعضاء اعلام نمود: مطبوعات، عرصه آزمون و خطا نیست و افراد کارآزموده باید به این عرصه وارد شوند. وی خواستار پیگیری جدی تر امور رفاهی خبرنگاران گردید.
    زهرا ابوالحسنی دیگر عضو هیئت رئیسه نیز با تاکید بر رعایت اخلاق در این حوزه گفت: رعایت اخلاق در حوزه مطبوعات مهم تر از توانمندی فنی است و نباید بگذاریم تداخل بین زندگی شخصی و حرفه خبرنگاری سبب کم رنگ شدن اخلاق حرفه ای شود.
    سمیه رعیتی بازرس خانه مطبوعات نیز با ضروری شمردن حضور اعضاء در جلسات خواستار فعالیت منسجم و مستمر تمام اعضاء شد.
    امین رحیمی رئیس خانه مطبوعات با اشاره با توانمندی های فعالان خبر مرودشت اشاره کرد: در انتخابات اخیر و با نظر مدیر کل محترم استان، نهایت سعه صدر صورت گرفت تا شرایط حضور حداکثری فراهم شود و خانواده مطبوعات به وفاق برسند اما اگر در ادامه راه فرد یا گروهی قصد بر هم زدن فضای خانه مطبوعات شهرستان و ایجاد تفرقه را داشته باشند ضرورتی به حضور این افراد نمی بینیم. وی با اشاره به توانمندی های موجود در عرصه خبر استان و شهرستان، آمادگی برگزاری کلاس های متنوع خبری در سال آتی را اعلام نمود.
    رئیس موسسه آموزشگاه های آزاد فارس افزود: در آستانه انتخابات و با هدف حضور حداکثری مردم، باید وحدت جامعه حفظ شده و آرامش برقرار باشد.
    عبدالصمد سلیمانی، خبرنگار حرفه ای شبکه 2 و گزارشگر شبکه فارس نیز با اعلام این مطلب که لازم است دوره دوم خانه مطبوعات در سطحی بالاتر از دوره اول به فعالیت بپردازد گفت: اگر لازم است خانه مطبوعات برای انجام امور جاری و ساماندهی اتفاقات این حوزه از اصحاب فن و قدیمی تر ها مشورت بگیرد.
    صالحی رئیس اداره ضمن خیر مقدم به هیئت رئیسه و تشکر از تلاش های صورت گرفته توسط توسط ایشان اعلام نمود: از نگاه ما عرصه رسانه عرصه فرهیختگی و ادب است و باید افرادی که واجد شخصیت قوی و قوت رفتاری هستند به این حوزه راه یابند.
    دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان با اشاره به این موضوع که مردم به خوبی و هوشمندی درباره عملکرد رسانه ها قضاوت می کنند گفت: اگر رسانه ای خود را وامدار گروه یا جریان سیاسی کند دیگر نمی تواند سخنگوی مردم بوده و مستقل عمل کند و جایگاهش تا مرتبه سخنگویی همان احزاب و گروه ها تنزل می یابد.
    وی با اشاره به عملکرد خوب اغلب رسانه های شهرستان بیان داشت: فضای رسانه ها باید القاء کننده حس امنیت و آرامش در جامعه باشد و به بهانه نقد نمیتوان آرامش جامعه را سلب کرد. وی افزود: نقد رسانه ای دارای آدابی است و فضای نقد نباید به تهمت و تخریب آلوده شده و حقوق افراد حقیقی و حقوقی نادیده گرفته شود.
    صالحی با اشاره به وظیفه قانونی وزارت فرهنگ در بحث نظارت و کیفیت بخشی به فضای رسانه ای اعلام کرد: با تعاملی که با استان برقرار شده شاهد برگزاری کلاس های مختلف خبرنگاری و موارد مرتبط در شهرستان خواهیم بود. وی هیئت رئیسه کنونی خانه مطبوعات را افرادی توانمند و مورد وثوق دانست و گفت: خوشحالیم که فرصت همکاری با اعضای حاضر در خانه مطبوعات فعلی را داریم و امیدواریم با ارتقاء اخلاق حرفه ای در مطبوعات شهرستان، شاهد توسعه روزافزون فضای رسانه ای باشیم.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    2128
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari