صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • نباید در تله ترامپ افتاد!
  • حضور پر رنگ مردم مرودشت در راهپیمایی 22 بهمن
  • برگزاری طرح ملی دادرس در مرودشت
  • باید درد مزمن ساخت و ساز غیرمجاز در مرودشت ریشه کن شود
  • افتتاح پروژه‌های عمرانی کامفیروز شمالی و جنوبی
  • کارگاه دانش افزایی ویژه دبیران دوره اول و دوم متوسطه برگزارشد؛
  • افتتاح ۶۸ پروژه با اعتبار ۹۶۰۰ میلیارد ریال در دهه فجر
  • ۱۰ نشانه که ثابت می‌کند نسبت به سایرین «برتری ذهنی» دارید
  • گام بلند آموزش و پرورش در روابط برون سازمانی
  • بهره‌برداری از ۶۸ طرح زیرساختی در مرودشت
  • بدترین سال تاریخ جهان!
  • زنگ انقلاب در مدارس مرودشت طنین انداز شد
  • امام جمعه مرودشت: قحطی وکمبود برنج در شهری که مرکز تولید برنج محسوب می شود جای بسی تعجب است
  • پیام تبریک فرمانداری مرودشت به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر
  • گل‌ستون هخامنشی تخت‌جمشید مرمت می‌شود
  • پویش ملی " پلیس ما" در مرودشت برگزار شد.
  • بازدید سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت از کارخانجات آرد دادلی
  • بازگشت پیکر شهید مرزبانی پس از ۱۶ سال به مرودشت
  • اتمام حجت سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت با مدیران شهرستان
  • مدیر جهاد کشاورزی مرودشت سهم اختصاص یافته به کشاورزان شهرستان را شفاف‌سازی کند!
  • بازدید استاندار فارس از شرکت سالیذ مرغ مرودشت
  • فرمانداری مرودشت به کانون پاسخگویی و ارائه خدمات تبدیل خواهد شد
  • ثمره مقاومت مردم غزه باعث عقب نشینی دشمن گردید
  • جلسه شورای مسکن شهرستان مرودشت برگزار شد
  • مسکن ملی مرودشت در مسیر پیشرفت
  • ایدئولوژی توسعه‌ی راه‌های مواصلاتی حوزه انتخابیه از زبان آقای نماینده
  • شورای اسلامی شهر مرودشت تشکیل جلسه داد.
  • جهانبخش روستایی از مرودشت، به عنوان رئیس هیات شطرنج استان فارس انتخاب شد
  • بیش از ۶۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی دشت مرودشت زیر کشت گندم آبی و دیم
  • امضای تفاهم نامه آموزشی بین اداره آموزش و پرورش و زندان مرودشت
  •  

     

     


    2500هکتار ازجنگل های پاسارگاد در آتش سوخت+ تصاویر

     
    4049
    :كد
    پنج شنبه 20 خرداد 1395

    آتشی که از صبح دیروز جان مراتع منطقه خرسی پاسارگاد افتاده، هنوز در حال پیشروی است و با کم شدن تعداد نیروهای امدادی هم وضعیت بحرانی تر از قبل شده است.



    مزودشت آنلاین: آتش‌سوزي از حوالي ساعت 10 صبح روز چهازشنبه در محدوده تنگه بلاغي، منطقه‌اي معروف به چاه‌دارن حادث شده است.

    فرماندار شهرستان پاسارگاد بیان داشت: این آتش سوزی حوالی ساعت 30: 9 صبح امروز به دلایل نامعلومی در منطقه یاد شده آغاز شد که از همان ابتدا گروهایی از اداره های محیط زیست، منابع طبیعی و مردم برای فرونشاندن آتش به منطقه بلاغی عزیمت کردند.
    طاهر ایزدی افزود: هم اینک بخشی از این آتش سوزی مهار شده لیکن به دلیل سخت گذر بودن، وسعت منطقه و پوشش گیاهی انبوه در این مکان هنوز این آتش به صورت کامل مهار نشده است.
    فرماندار پاسارگاد ادامه داد: برای سرعت بخشیدن به کار مهار آتش در این منطقه از اداره های شهرستان های همجوار نیز درخواست کمک شده و همچنین از بالگرد برای انجام این کار استفاده شده اما به دلیل محدود بودن ظرفیت بالگرد، این وسیله چندان کارآیی برای خاموش کردن آتش در این منطقه ندارد.
    وی، نوع پوشش گیاهی منطقه آتش سوزی را درختان بادام و بنه عنوان کرد و افزود: وزش باد موجب شده که دامنه آتش در این منطقه گسترش یابد.

    ايزدي با يادآوري اينكه هلي‌برد نيروي انساني با استفاده از بالگرد توسط منابع طبيعي انجام شده و ادامه دارد، تصريح كرد: به‌دليل وسعت منطقه و صعب‌العبور بودن، نياز به نيروهاي مردمي بيشتري براي اطفاء حريق هستيم.

    وی از حضور نيروهاي انتظامي، گروه‌هاي مردمي، انجمن‌هاي محيط زيست و همراهي برخي نيروهاي دولتي در برنامه مهار آتش خبر داد و تاكيد كرد: اگر نيروهاي داوطلب به ما بپيوندند، امكان انتقال آنان به ارتفاعات با هدف كمك به مهار آتش وجود دارد.

    فرماندار شهرستان پاسارگاد ضمن تاكيد بر نياز به نيروي انساني بيشتر براي مهار حريق، گفت: هنوز اطلاعات دقيق در خصوص وسعت دامنه حريق و خسارات وارده و همچنين علت آتش‌سوزي در دست نيست.

     فرماندار پاسارگاد اظهار داشت: حجم وپوشش گیاهی وجنگلی منطقه همراه باوزش شدید باد باعث شده که علیرغم اعزام قریب200 نفر، کار اطفاء حریق به سختی پبش می رود.

    وی افزود: دامنه آتش سوزی به حدی است که اگربه ساعات شب برسیم بسیار سخت است.

     ایزدی ادامه داد: آب و امکانات خوراکی مقداری تامین و همراه نیروها ارسال شده است و نیاز به کمک و مساعدت بیشتر مردم و دلسوزان حفظ محیط زیست داریم.

    منطقه خرسی پاسارگاد به دلیل پوشش گیاهی بسیار مناسب، زیستگاه بیش از 35قلاده خرس قهوه ای از مهمترین مناطق زیست محیطی استان فارس می باشد.


    به گفته فعالان محیط زیست شهرستان پاسارگاد این اتش سوزی گسترده ترین آتش سوزی منابع طبیعی در شهرستان پاسارگاد می باشد و با این حجم آتش سوزی عملا مهمترین پوشش گیاهای وزیست محیطی منطقه برای همیشه از بین رفته است.

    حسن فیاض پور مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس نیز گفت: متاسفانه آتش سوزی در این منطقه از ساعت ۱۱ روز گذشته آغاز شده و با وجود اقداماتی که انجام شده اما همچنان ادامه دارد.

    حسن فیاض پور افزود: از روز گذشته نیروهای مردمی و دولتی و یک فروند بالگرد مشغول اطفای این آتش سوزی هستند اما هنوز موفق به مهار آتش نشده اند.
    وی با اشاره به اینکه این آتش سوزی گسترده است، افزود: هنوز اطلاعات دقیقی از وسعت حریق در دسترس نیست اما پس از مهار، اداره منابع طبیعی خسارت ها و وسعت آن را اعلام می کند.

    وی با انتقاد از وزارت دفاع برای  عمل نکردن به تعهداتش گفت: سال گذشته از سوی مدیریت بحران کشور هشت میلیارد تومان به وزارت دفاع برای دو سال پرداخت و وزارت دفاع متعهد شد بر حسب اعلام مدیران کل منابع طبیعی یا محیط زیست استان ها به صورت شفاهی یا تلفنی، نسبت به اعزام بالگرد و نیروهای نظامی اقدام کند.

    وی ادامه داد: اما در آتش سوزی روز گذشته وزارت دفاع در حالی که نزدیک به ۲۴ ساعت از وقوع حریق می گذرد هنوز به تعهد خود عمل نکرده و ما نیز این موضوع را به تهران اعلام کرده ایم و تقاضا داریم علت این تاخیر را اعلام کنند.

    وی افزود: در حال حاضر یک هواپیمای آب پاش ۳۰۰ تنی از تهران به منطقه اعزام شده اما هنوز نرسیده است. امید می رود با رسیدن این هواپیما آتش مهار شود.

    مدیرکل محیط زیست استان فارس نیز با اظهار نگرانی از گسترش این حریق در منطقه تنگ خرسی گفت: در حال حاضر حریق در این منطقه ادامه دارد و از روز گذشته یه فروند بالگرد در منطقه حضور یافته است.

    حمزه ولوی افزود: این بالگرد فقط امکان انتقال نیرو دارد و هنوز بالگرد یا هواپیمای آب پاش از تهران نرسیده است.

    وی گفت: چهار بالگرد به منطقه اعزام شده است.

    در این راستا مدیرکل منابع طبیعی استان فارس نیز گفت: هم اکنون بر حسب اعلام نیاز استانداری، یک بالگرد از هلال احمر اهواز در منطقه حضور یافته است.

    مهرزاد بوستانی به مهر گفت: این بالگرد وظیفه جابجایی نیرو و امکانات بر عهده دارد و تا زمانی که هواپیمای آب پاش در منطقه حاضر نشود مهار با مشکل صورت می گیرد.

    وی گفت: با این بالگردها آب و کنسرو به نیروهای امدادی و مردمی رسانده شده زیرا منطقه صعب العبور است و دسترسی به نیروها مشکل است.

    دبیر شورای اسلامی بخش پاسارگاد گفت: تاکنون حدود ۲۵۰۰ هکتار از جنگل های منطقه تنگ بلاغی با درختان ۲۰۰ ساله در آتش از بین رفته است.

    سلمان پویا در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه وسعت آتش سوزی پاسارگاد بسیار زیاد است، تاکید کرد: به اعتقاد من تاکنون حدود ۲۵۰۰ هکتار از منطقه در آتش از بین رفته که در این میان درختان ۲۰۰ ساله وجود داشته است.

    وی ادامه داد: متاسفانه از صبح روز گذشته تاکنون شاهد عدم هماهنگی میان دستگاه های مختلف هستیم زیرا بالگردی که به این منطقه اعزام شده بود تنها گنجایش حمل ۲ نفر را داشته در حالی که باید بالگردی به این منطقه اعزام می شد که بتواند نیروی مردمی را منتقل کند.

    چند سالی قرار هست به دلیل اهمیت حفظ این منطقه محیط بانان مستقری در منطقه حضور داشته باشند که تاکنون  این امر محقق و عملی نشده است.

    طبق آخرین گزارش ها  آتش سوزی تا عصر پنجشنبه تا حد زیادی مهار شد



     






     



     



     

     

     

     

     

     

     

       

     

     

      تصاویر دریافتی از فضای مجازی است


    منبع:ایرنا، ایسنا، مهر، طنین پاسارگاد



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    2134
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari