صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • نباید در تله ترامپ افتاد!
  • حضور پر رنگ مردم مرودشت در راهپیمایی 22 بهمن
  • برگزاری طرح ملی دادرس در مرودشت
  • باید درد مزمن ساخت و ساز غیرمجاز در مرودشت ریشه کن شود
  • افتتاح پروژه‌های عمرانی کامفیروز شمالی و جنوبی
  • کارگاه دانش افزایی ویژه دبیران دوره اول و دوم متوسطه برگزارشد؛
  • افتتاح ۶۸ پروژه با اعتبار ۹۶۰۰ میلیارد ریال در دهه فجر
  • ۱۰ نشانه که ثابت می‌کند نسبت به سایرین «برتری ذهنی» دارید
  • گام بلند آموزش و پرورش در روابط برون سازمانی
  • بهره‌برداری از ۶۸ طرح زیرساختی در مرودشت
  • بدترین سال تاریخ جهان!
  • زنگ انقلاب در مدارس مرودشت طنین انداز شد
  • امام جمعه مرودشت: قحطی وکمبود برنج در شهری که مرکز تولید برنج محسوب می شود جای بسی تعجب است
  • پیام تبریک فرمانداری مرودشت به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر
  • گل‌ستون هخامنشی تخت‌جمشید مرمت می‌شود
  • پویش ملی " پلیس ما" در مرودشت برگزار شد.
  • بازدید سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت از کارخانجات آرد دادلی
  • بازگشت پیکر شهید مرزبانی پس از ۱۶ سال به مرودشت
  • اتمام حجت سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت با مدیران شهرستان
  • مدیر جهاد کشاورزی مرودشت سهم اختصاص یافته به کشاورزان شهرستان را شفاف‌سازی کند!
  • بازدید استاندار فارس از شرکت سالیذ مرغ مرودشت
  • فرمانداری مرودشت به کانون پاسخگویی و ارائه خدمات تبدیل خواهد شد
  • ثمره مقاومت مردم غزه باعث عقب نشینی دشمن گردید
  • جلسه شورای مسکن شهرستان مرودشت برگزار شد
  • مسکن ملی مرودشت در مسیر پیشرفت
  • ایدئولوژی توسعه‌ی راه‌های مواصلاتی حوزه انتخابیه از زبان آقای نماینده
  • شورای اسلامی شهر مرودشت تشکیل جلسه داد.
  • جهانبخش روستایی از مرودشت، به عنوان رئیس هیات شطرنج استان فارس انتخاب شد
  • بیش از ۶۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی دشت مرودشت زیر کشت گندم آبی و دیم
  • امضای تفاهم نامه آموزشی بین اداره آموزش و پرورش و زندان مرودشت
  •  

     

     


    کارگرانی که قربانی تساهل و بی‌کفایتی مدیران می‌شوند

     
    4037
    :كد
    يك شنبه 16 خرداد 1395

    قرار بود هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ کارخانه‌ها؛ اما فعلاً هردو چرخ پنچر شده‌اند و ما در این دوران رکود و تورم تنها شاهد تعطیلی کارخانه‌ها هستیم.



    به گزارش "مرودشت آنلاین" به نقل از افکارنیوز، قرار بود هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ کارخانه‌ها؛ اما فعلاً هردو چرخ پنچر شده‌اند و ما در این دوران رکود و تورم تنها شاهد تعطیلی کارخانه‌ها و چوب حراج بر سرمایه انسانی و اقتصادی هستیم.

    مهرزاد مؤیدی، عضو شورایعالی اشتغال کشور طی گفتگویی با شیرازه به بررسی موضوع تعطیلی کارخانه‌ها و اقدام روبه جلوی رئیس سازمان صنعت در فرار از این مشکل، پرداخت و بیان داشت: متاسفانه کارخانه‌ها با مشکل تولید مواجهند و شاید آنچنان که باید حمایت نمی‌شوند که این مشکل را می‌توان ریشه در بی حوصلگی و یا عدم آگاهی مدیران و مسئولان از اتفاقاتی که صنعت تولید را دچار بحران کرده است، دانست.

    بدهی‌ها عاملی بر تعطیلی کارخانه‌ها نیست

    وی با تصریح بر این موضوع که بدهی‌ها عاملی بر تعطیلی کارخانه‌ها نیست، اذعان کرد: بی‌ثباتی و بی@توجهی مدیران در واحدهای صنعتی و تولیدی باعث این بحران شده است.

    مدیرانی که در حد و اندازه جایگاه خود نیستند، باعث بحران شده‌اند

    به اعتقاد این فعال عرصه اقتصادی، عزم جدی برای برخورد با مشکلات وجود ندارد و از طرفی مدیران بدون انگیزه و مدیرانی که در حد و اندازه جایگاه خود برای حل بحران کارخانه‌ها نیستند، باعث به وجود آمدن این وضعیت شده‌اند.

    رئیس هیئت مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی فارس با بیان اینکه چرا قبل از اینکه مشکلی تعطیلی کارخانه‌ها به وجود بیاید، مسائل در کمیته رفع موانع تولید حل نمی‌شود، گفت: چرا باید منتظر تعطیلی کارخانه شویم و پس از انها را در کمیته‌های رفع موانع تولید بیاوریم.

    مؤیدی با اظهار اینکه به دنبال زیرسوال بردن زحمت برخی افراد در کمیته‌های رفع موانع تولید نیست، بیان داشت: با این حال باید باید یک سری مدیران تغییر کنند؛ چرا که این خواسته صنفی و تشکیلاتی است نه سیاسی و متاسفانه کارگران به عنوان قشر ضعیف صنعت در این بحران‌ها به ورطه نابودی کشیده می‌شوند.

    کارگران در همه دولت‌ها مورد اجحاف قرار گرفته‌اند

    عضو شورایعالی اشتغال کشور با بیان اینکه کارگران در همه دولت‌ها مورد اجحاف قرار گرفته‌اند، اذعان داشت: آیا بستن قرارداد یک ماه با کارگر به عنوان سرمایه انسانی ضعیف گره‌ای از مشکلات حل می‌کند.

    وی با اشاره به بحث پرداخت یارانه‌ها برای تولید گفت: آیا واقعاً یارانه به تولید اختصاص یافت؛ آیا هدفمندی یارانه‌ها نباید در تولید نمود داشته باشد؟ امروز حداقل بدهی قبض‌های انرژی کارخانجات یکی میلیارد تومان است.

    عضو شورایعالی اشتغال کشور بیان کرد: چرا کاشی حافظ بدون نظارت فروش می‌رود و 120 نیرو به دلیل سیاست‌های مدیر جدید بیکار می‌شوند؟

    مؤیدی افزود: وقتی هرکدام از کارخانه‌هایی که امروز به ورطه نابودی کشیده شدند، مثل نخ و نقره، آزمایش، مجتمع گوشت مرودشت، ITI و.. تعطیل می شوند، چه کسی باید پاسخگوی چند صد نفری کارگرانی که زندگی‌شان به ورطه بحران می‌رسد، باشد.

    رئیس هیئت مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی فارس گفت: تا کی در این استان بیش از حد معمول و معقول باید شاهد حضور مدیران پروازی و بازنشستگان و کارگران افاغنه در مراکز تولیدی و صنعتی باشیم.

    جایگاه اقتصاد مقاومتی و توجه به تولید داخلی کی محقق می‌شود؟

    بنابر گزارش شیرازه؛ پدیده مدیران نا آگاه، نبود یارانه حمایتی و بدهی، از عواملی است که کارخانه‌های استان را به بحران و ورطه نابودی کشانده است.

    رشد قارچی مجتمع‌های تجاری و واردات بی‌رویه، تعطیلی کارخانجات، نبود سرمایه گذار مناسب باعث شده که این استان هر روز در کسب رتبه بیکاری مقام بالایی را به خود اختصاص دهد و مواد اولیه این استان که دارای ظرفیت‌های زیادی دارد، از استان خارج شود و این استان تنها دفتر فروش کارخانجات استان‌های دیگر شود.

    تا کی باید شاهد نابودی صنعت و کارخانه‌هایی نظیر آزمایش، ITI، ITMC، آزمایش، کابل‌سازی، پارچه‌بافی شهید فرصتیان، مجتمع گوشت و ... باشیم و چوب حراج بر سرمایه انسانی و اقتصاد شیراز گذاشته شود؟ پس جایگاه اقتصاد مقاومتی و توجه به تولید داخلی کی محقق می‌شود؟ با گذشت سه سال از دولت قبل آیا باز باید بگوییم مقصر مسئولان قبل هستند؟




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1395
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari