صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • نباید در تله ترامپ افتاد!
  • حضور پر رنگ مردم مرودشت در راهپیمایی 22 بهمن
  • برگزاری طرح ملی دادرس در مرودشت
  • باید درد مزمن ساخت و ساز غیرمجاز در مرودشت ریشه کن شود
  • افتتاح پروژه‌های عمرانی کامفیروز شمالی و جنوبی
  • کارگاه دانش افزایی ویژه دبیران دوره اول و دوم متوسطه برگزارشد؛
  • افتتاح ۶۸ پروژه با اعتبار ۹۶۰۰ میلیارد ریال در دهه فجر
  • ۱۰ نشانه که ثابت می‌کند نسبت به سایرین «برتری ذهنی» دارید
  • گام بلند آموزش و پرورش در روابط برون سازمانی
  • بهره‌برداری از ۶۸ طرح زیرساختی در مرودشت
  • بدترین سال تاریخ جهان!
  • زنگ انقلاب در مدارس مرودشت طنین انداز شد
  • امام جمعه مرودشت: قحطی وکمبود برنج در شهری که مرکز تولید برنج محسوب می شود جای بسی تعجب است
  • پیام تبریک فرمانداری مرودشت به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر
  • گل‌ستون هخامنشی تخت‌جمشید مرمت می‌شود
  • پویش ملی " پلیس ما" در مرودشت برگزار شد.
  • بازدید سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت از کارخانجات آرد دادلی
  • بازگشت پیکر شهید مرزبانی پس از ۱۶ سال به مرودشت
  • اتمام حجت سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت با مدیران شهرستان
  • مدیر جهاد کشاورزی مرودشت سهم اختصاص یافته به کشاورزان شهرستان را شفاف‌سازی کند!
  • بازدید استاندار فارس از شرکت سالیذ مرغ مرودشت
  • فرمانداری مرودشت به کانون پاسخگویی و ارائه خدمات تبدیل خواهد شد
  • ثمره مقاومت مردم غزه باعث عقب نشینی دشمن گردید
  • جلسه شورای مسکن شهرستان مرودشت برگزار شد
  • مسکن ملی مرودشت در مسیر پیشرفت
  • ایدئولوژی توسعه‌ی راه‌های مواصلاتی حوزه انتخابیه از زبان آقای نماینده
  • شورای اسلامی شهر مرودشت تشکیل جلسه داد.
  • جهانبخش روستایی از مرودشت، به عنوان رئیس هیات شطرنج استان فارس انتخاب شد
  • بیش از ۶۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی دشت مرودشت زیر کشت گندم آبی و دیم
  • امضای تفاهم نامه آموزشی بین اداره آموزش و پرورش و زندان مرودشت
  •  

     

     

    فرماندار مرودشت خواستار شد
    فرهنگ‌سازی و ترویج کاشت محصولات کم‌آب‌بر

     
    4007
    :كد
    چهارشنبه 29 ارديبهشت 1395

    فرماندار مرودشت خواستار فرهنگ‌سازی و ترویج در کاشت گیاهان و محصولات کم‌آب‌بر توسط کشاورزان این شهرستان شد.



    به گزارش "مرودشت آنلاین" ماشاءالله حیدرزاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مرودشت از بحران آب و خشکسالی به‌عنوان زلزله خاموش یاد کرد و اظهار داشت: تغییر اقلیم آب‌وهوا، عدم استفاده بهینه و اصولی از منابع آب‌های زیرزمینی، حفر چاه‌های غیرمجاز، عدم فرهنگ‌سازی، عدم نظارت و معرفی کشت‌های جایگزین به‌جای گیاهان کم‌آب‌بر همگی دست‌به‌دست یکدیگر داده تا بحرانی به وجود آید که امروز مجبور شویم کاشت برنج در منطقه را محدود کنیم.

    وی بیان داشت: مردم کاشت برنج را پشتوانه امنیت معیشت می‌دانند و اشباع سبد غذایی خود را در آن می‌بینند، هرچند که این موضوع برای آنان به یک فرهنگ تبدیل‌شده اما آیا با این روند کم‌بارشی و ترسالی و کاهش سفره‌های زیرزمینی، آبی برای آشامیدن و ذخیره‌ای برای آیندگان باقی می‌ماند.

    رئیس شورای منابع آب شهرستان مرودشت از آزادسازی اراضی در حریم رودخانه کر خبر داد و افزود: در سال‌هایی که کشور به‌ویژه استان فارس با ترسالی و افزایش بارندگی‌ مواجه بود سازمان آب زمین‌های در بستر رودخانه را در قبال اجاره‌بها به مردم منطقه برای کشت برنج واگذار می‌کرد که اکنون با مصوبه شورای تأمین این شهرستان و حمایت و همراهی مقامات ارشد استانی علاوه‌بر ممانعت سازمان آب از روند واگذاری، با متصرفان غیرقانونی نیز برخورد خواهد شد.

    حیدرزاده همچنین از تخریب چاه‌های غیرمجاز در حریم بالادست سد درودزن خبر داد و اضافه کرد: تیمی متشکل از منابع آب، نمایندگان مقامات انتظامی و قضایی، بخشداران، منابع طبیعی و محیط‌ زیست و... در این مناطق به‌منظور بررسی و تعیین حدود حریم و بستر رودخانه در حال انجام مأموریت و اعمال وظیفه قانونی خود هستند.

    وی از کشاورزان درخواست و تأکید کرد به فکر کشت‌های جایگزین سازگار با منطقه که هم کم آب‌بر و هم بازدهی بالایی را دارند، باشند زیرا اصرار و پافشاری در کاشت محصولاتی مانند برنج علاوه‌بر اینکه در سال‌های آتی خود کشاورزان را نیز دچار مشکل معیشت می‌کند، ممکن است حتی زمانی فرا برسد که نتوانیم آب را برای آیندگان و شرب مردم در شرایط فعلی فراهم کنیم چراکه اگر کشاورزان همکاری نکنند همین افراد در آینده غبطه خواهند خورد که چرا نصایح و راهنمایی متولیان و مروجان حوزه کشاورزی را عملیاتی نکرده‌اند.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1397
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari