
محموله ميليونی سیگار قاچاق به مقصد نرسيد
|
3654
|
:كد |
چهارشنبه 16 دى 1394 |
|
محموله ميليونی سیگار قاچاق به ارزش 170 ميليون ريال در شهرستان "مرودشت" استان فارس شناسایی و توقیف شد.
|
به گزارش "مرودشت آنلاین" به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ با هوشیاری ماموران انتظامی شهرستان "مرودشت" استان فارس دو دستگاه خودرو حامل 55 هزار نخ سیگار توقیف شد.
فرمانده انتظامي شهرستان "مرودشت" سرهنگ "دلاور القاصی مهر" گفت: ماموران کلانتری "12 بعثت" هنگام گشت زنی در سطح شهر، به یک دستگاه خودرو "پژو پارس" مشکوک و جهت بررسی بیشتر آن را متوقف كردند.
سرهنگ "دلاور القاصی مهر" افزود: ماموران در بازرسی از این خودرو تعداد 25 هزار و230نخ سیگار خارجی قاچاق کشف، خودرو را توقیف و راننده را نیز دستگیر كردند.
وی گفت: در عمليات ديگري ماموران یگان عملیاتی 110هنگام گشت زنی در ورودی شهرستان "مرودشت" موفق به کشف تعداد 30 هزار نخ سیگار خارجی قاچاق و دستگیری یک نفر متهم در این خصوص شدند.
فرمانده انتظامي شهرستان "مرودشت" ادامه داد: ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف شده برابر نظر کارشناسان بیش از 170 ميليون ریال برآورد شده است که پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع مربوطه ارسال شده است.
|
نظرات بینندگان |
|
ارسال نظرات |
|
|